de Freeletics recepten brengen niet alleen gezond en caloriearme gerechten op het bord, maar om volledig te veranderen en op lange termijn voedsel. We onthullen meer over de gids!

Na de gratis download van de Freeletics app of direct op de site kan zijn spieren op te bouwen en het verhogen van zijn conditie. Nu alles wat het nodig heeft, is de juiste voeding voor de opleiding optimalisatie en realisatie van persoonlijke doelen. Dit is wat de innovatieve voedingsproducten concept van de fitness-platform.

Freeletics Recepten: Het idee en de kosten

In principe zijn er twee voedingsprogramma's voorzien Freeletics. Voor één, vet te verbranden en andere spieropbouw. elk uniek 29,90 euro kosten voor zowel voeding gidsen. Als de Freeletics recepten niet voldoen aan de persoonlijke smaak of de originele ideeën, kan het binnen 14 dagen over de klant en de betaalde zal worden terugbetaald bedrag worden geretourneerd.

Freeletics receptenDankzij de Freeletics recepten verloop van tijd afnemen of spieren op te bouwen.

Langdurige dieetverandering

De voedingswaarde gids is geen dieet, maar is gericht op de lange termijn verandering in dieet. Het programma duurt 15 weken en wordt stap voor stap de basis van een dieet evenwichtig, gezond en caloriearm. Zo kan het succes snel worden afgesteld en onderhouden op de lange termijn, de Freeletics gemaakt recepten op basis van de volgende richtlijnen.

  • Gemakkelijk om regels te volgen: geen calorieën tellen
  • Snelle en eenvoudige recepten
  • Breed scala van levensmiddelen, zodat uw entertainment
  • Ingrediënten die je kunt kopen in een supermarkt
  • Kooktijden minder dan 30 minuten
  • Focus op grotendeels onbewerkte levensmiddelen
  • Gerechten die lang genoeg duren
  • Recepten die snel en gemakkelijk kan worden voorbereid voor het kantoor

Het concept: Eat Clean

Alle Freeletics recepten op basis van het principe Eat Clean. Af te zien van verwerkte voedingsmiddelen en deze is ingesteld op een natuurlijke dieet zonder smaakversterkers, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaken en. Zo voorzien van verse, gezonde en energie-gevende voedingsmiddelen het lichaam in plaats van de extra verontreinigende stoffen. Maar dit gaat gepaard met de stopzetting van de volgende voedingsmiddelen: Industriële suiker, verwerkte graanproducten, eindproducten, kunstmatige zoetstoffen, voedingsmiddelen met chemische additieven. Aan het begin Eat Clean is zeker een verandering, omdat veel bekende gerechten niet gebruikt mogen worden. Maar dankzij de gemakkelijke recepten en de 15-week gids een verandering in dieet moet geen probleem zijn.

En zo zie de recepten uit:

De recepten die elk bestaan ​​uit een boodschappenlijstje, de instructies voor de bereiding en informatie over het effect van de gebruikte ingrediënten. Door middel van deze notes basisfeiten voor een gezonde voeding geleidelijk kunnen worden geassimileerd en toegeëigend zelfs na de 15 weken zonder inspanning. Er is een voorbeeld van een smakelijke citroen kipfilet. Veel plezier proberen!

Freeletics recepten VoorbeeldAfbeeldingen: Freeletics.