In vergelijking met sommige andere abonnementen, is het relatief eenvoudig om zich te ontdoen van de training lidmaatschap. Wanneer en hoe beëindigen Freeletics kan - net hier meer!

De fitness-programma Freeletics is momenteel bang op trend. Gebruikers krijgen individuele opleidingsplannen met hoge intensiteit workouts die zijn aangepast aan het niveau van de gebruiker om de best mogelijke resultaten te bereiken. U kunt de oefeningen te doen zonder hulp waar en wanneer u wilt uitvoeren. Onder andere het downloaden van de app helpt Freeletics. Die opmerkt dat dit soort training past niet in één, kan gemakkelijk terug te krijgen.

beëindigen Freeleticsbeëindigen Freeletics - hoe het wordt gedaan

Freeletics kondigen gratis lidmaatschap en abonnementen

Ten eerste moet een onderscheid worden gemaakt tussen twee vormen van Freeletics gebruik: Er is aan de ene kant de mogelijkheid om de trainingen te gebruiken via de website of app gratis. Daarnaast heeft de provider maakt individuele opleidingsplannen op een abonnement beschikbaar. Er zijn drie verschillende looptijden: drie maanden of een half jaar.

kondigen gratis lid

Degenen die via de app of website hebt geregistreerd en maakt gebruik van de gratis aanbieding, voltooid, strikt genomen, geen abonnement. Daarom hoeft de gebruiker niet echt nodig om ook te beëindigen op Freeletics. Hij kan stoppen wanneer hij wil. maar wie wil helemaal de rug toekeren online fitness studio, moet zijn profiel te verwijderen. De gebruikers op hun eigen rekening in de app kan doen, maar ook op de online aanwezigheid.Let op: het profiel van alle gegevens, met inbegrip van de resultaten van de opleiding, etc. verloren verwijderen.

Freeletics kondigen gratisGratis lidmaatschappen hoeven niet te worden beëindigd

Dus de Freeletics abonnement wordt beëindigd

Een betaald lidmaatschap, maar je moet om daadwerkelijk officieel aan te kondigen. De gebruiker krijgt verschillende opties om de beëindiging te maken:

  • Online of via de app op hun eigen rekening
  • Via e-mail naar support: [email protected]
  • Per post naar het volgende adres: Freeletics GmbH, Lothstr. 5; 80335 München

UITZONDERING: abonnementen die zijn gekocht als in-app aankopen via een winkel (Google Play Store of iTunes) moet ook worden beëindigd door de winkel.

Freeletics kondigen iTunesFreeletics abonnementen via winkels er moet worden beëindigd

Wanneer kunt u de Freeletics lidmaatschap opzeggen?

Net als bij andere contracten ook hebt u het recht binnen 14 dagen na de voltooiing van het lidmaatschap. Ook aan de hand van de bovenstaande routes. Zijn die 14 dagen te laat is precies de juiste beëindiging - met andere woorden, je moet betalen om te worden afgerond abonnement.

wenkDe abonnementen Freeletics automatisch te verlengen. Wie niet wil moet ook aan te kondigen Freeletics.

Volgens de voorwaarden, kan de gebruiker de overeenkomst zonder reden op elk gewenst moment te beëindigen. De beëindiging treedt dan het einde van de minimumduur of de verlenging van kracht. Over iTunes abonnementen gekocht in dit verband een waarschuwing: je moet minstens 24 uur voor het einde van de minimale duur (verlenging van het contract) worden geannuleerd. Dit heeft puur technische achtergronden.

De rekening wordt aangehouden tot de vervaldatum ondanks annulering. in termen van perioden abonnement, enz. ook - - Ook moet de gebruiker zijn profiel na het verstrijken van het abonnement anders worden alle toegang tot de gegevens te wissen, zijn verdwenen.