Freeletics trainingsschema: 3 maanden voor het perfecte lichaam

Freeletics trainingsschema: 3 maanden voor het perfecte lichaam

de Freeletics opleidingsplan is een echte uitdaging, maar zeer effectief. We hebben gekeken naar de work-outs. Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste eenheden!

Wie raakt betrokken bij het avontuur Freeletics zweet, spasme en schelden. De online fitness portal kan worden gebruikt op de verhuizing, zowel in de browser van de computer en na het downloaden van de app Freeletics.

Freeletics training plan: The Basics

Het goede nieuws: Voor de Hammer training geen apparatuur nodig is. Alle units zijn voorgeschreven in kan worden voltooid zonder apparaat acties en Co .. In principe, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid zijn een verbeterde worden – en in elke plaats, gewoon door je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen variëren in oefeningen, zodat individuele oefeningen en trainingen die verschillende oefeningen te combineren. Als alternatief kunt u kiezen tussen een voorgeschreven of individuele Freeletics training plan, maar het wordt aanbevolen om een ​​van de bestaande kiezen. We presenteren de top drie.

Dione: Verbeteren van het uithoudingsvermogen

Een zeer intense trainingsschema is Dione. Het doel is om drie ronden met dezelfde intensiteit en het aantal herhalingen. Elke ronde bestaat uit als volgt: Jumping Jacks 75, 25 Burpees, 50 been recht Lever, nog eens 75 Jumping Jack, sit-ups 50 en 25 Burpees.

Freeletics opleidingsplanom Freeletics training plan om Audauer verhogen: Dione.

Zeus: bouwen kracht voor geavanceerde

Zeus is de ultieme inspannende work-out. Het moest een muur en een kin-up bar. Dit plan is alleen geschikt voor mensen die al hebben opgebouwd wat momentum. Er zijn vijf sets van oefeningen in vier rondes met hetzelfde aantal herhalingen: 10 Kipping HS pushups, 20 pullups, 30 push-ups, 40 sit-ups en 50 squats.

  Freeletics kosten: Hoeveel is de droom lichaam

Freeletics opleidingsplan ZeusHet plan voor gevorderde: Zeus.

Aphrodite: de perfecte combinatie van kracht en uithoudingsvermogen

De klassieke work-out Aphrodite beweerde hoofdzakelijk buik en benen. Er zijn vijf rondes met drie oefeningen, bestaande uit burpees, kraakpanden en sit-ups met de herhaling nummer 50-40-30-20-10. Tussen de rondes is er een pauze van 15 seconden.

Freeletics opleidingsplan AphroditeAfbeeldingen: Freeletics.

Met deze zeven trucs om succes

In aanvulling op bijpassende Freeletics trainingsschema deze 15 trucs om te helpen haar doelen te bereiken.

  1. De juiste voeding: rijk aan eiwitten, weinig koolhydraten
  2. De optimale trainingstijd ligt 15:00-19:00
  3. Motivatie door middel van prestatie-evaluatie
  4. trein in de groep brengt extra motivatie
  5. het uitvoeren van oefeningen correct
  6. voortzetting van de opleiding met een lichte pijn
  7. Drink voldoende, in het bijzonder 20 tot 30 minuten voor de training

Meer tips en trucs zijn er in e-book Freeletics – de beste trucs voor meer succes op Freeletics. Het boek is beschikbaar op de website na het opgeven van de e-mail adres gratis te downloaden. Met de recente training is effectiever en persoonlijke doelen kan sneller worden bereikt.

map