Freeletics Prijzen: Voor wie is de fitness-website waard

Freeletics Prijzen: Voor wie is de fitness-website waard

deze Freeletics prijzen komen tot afvallen, als ze willen aan te melden voor de moeilijkste fitness-programma ooit. We hebben alle kosten duidelijk samengesteld!

Freeletics omvat zowel de hardste en de meest efficiënte fitness concepten die momenteel op de markt. enkel wordt geoefend met je eigen lichaamsgewicht, extra sportartikelen (met uitzondering van een kin-up bar en bijpassende kleding) niet nodig is – des te meer ijzeren wil. De training en oefeningen kan zo mobiel toegankelijk na het downloaden van de app Freeletics zowel via de pc. Omdat de oefeningen overal, dus kan zelfs buiten ondergaan, de mobiele versie is volkomen logisch.

Freeletics prijzenFreeletics Prijzen: De kosten van de droom lichaam!

Freeletics Prijs: Registratie en basisprogramma is gratis

Het goede nieuws: Zowel de inschrijving bij Freeletics en de app in rekening gebracht. Om u te registreren een geldig e-mail adres wordt gebruikt. Voor de basisversie, dus er is geen kosten, maar nog steeds geeft toegang tot de volgende functies:

  • Tien op een totaal van bijna 30 training plannen te weten: Aphrodite, Ares, Athena, Dione, Krios, Metis, Morpheus, Nyx, Persephone en Zeus
  • Vier oefeningen op het gebied van duurzaamheid, Standard en kracht met de juiste video tutorials
  • Toegang tot de gemeenschap met Feed, leaderboards en Freeletics groepen in de directe omgeving
  • De toegang tot het kenniscentrum met informatie over opleiding, motivatie, gezondheid en voeding, en de Freeletics Blog
  • De gratis eBook: Freeletics – de beste trucs voor meer succes op Freeletics

Freeletics prijzen voor de gepersonaliseerde opleidingsplan

De coach biedt het toegang tot alle opleidingsplannen en video ondersteuning op maat die is aangepast aan de persoonlijke conditie en doelen. Het programma is alleen beschikbaar op basis van een abonnement, de prijzen zijn Freeletics wonen afhankelijk van de looptijd:

  • Drie maanden voor 34,99 €
  • Zes maanden voor 59,99 €
  • Twaalf maanden voor 79,99 €

Aangezien het programma is ontworpen om 15 weken, lijkt het zinvol een kortere looptijd niet aan te bieden. Aan de andere kant is de training zo veeleisend dat waarschijnlijk heel weinig mensen het behouden van hun goede bedoelingen en hard traverse drie maanden. Voor beginners rijk eerst in ieder geval de vrije basisfuncties. Wie het gedaan heeft en is enthousiast over het concept verder gaan met de betaalde coach.

Food Program kost extra

In tegenstelling tot andere apps is er geen geïntegreerde voeding coach bij Freeletics. Die kan zijn voor eenmalig 29, hinzubuchen 99 euro. U kunt kiezen tussen twee versies: gewichtsverlies of spier gebouw. Zelfs het eten plan – net als de opleiding gespreid over 15 weken, en minder van een dieet als een verandering in dieet. Met eenvoudige, gezonde recepten die bereid kunnen worden in minder dan 30 minuten worden de training ondersteund en behaalde persoonlijke doelstellingen sneller.

map