Op het web zijn veel diensten die gratis films bieden ravotten. Maar zijn portals zoals Nox.to juridische of is het beter om het met rust te laten? nu alles te weten over Nox.tos rechten!

Gebruikers die het internet gratis films te zoeken snel gevonden. Diverse online streaming diensten maken hun bod voor lau beschikbaar. Voor de meeste, het is dan ook tijdens het streamen. Wie wil zijn favoriete tv-serie of film klassiekers kijken later zonder internet, het kan met de gratis downloads van Nox.to zijn computer worden getrokken. Maar als je denkt dat hij beweegt zich zo op veilige en legale terrein, dromen!

Nox.to juridische

Nox.to legaal? - Leuk wär's!

Video streaming diensten zijn momenteel een enorme boost. Geen wonder - voor cineasten zij zijn de goedkopere optie op hete nieuwe films en series treffers te komen. De meeste diensten bieden hun films alleen streamen. Veel gebruikers weten uit kinox.to of movie2k.to movie4k.to. In vergelijking met deze aanbiedingen Nox.to gaat nog een stap verder. De portal biedt de films niet alleen als een stroom, maar download. Dit is precies de stap die de lijn tussen legale en illegale duidelijk wordt overschreden.

Waarom is Nox.to niet legaal?

Vergeleken met kinox.to - wanneer is er vaak sprake van een "grijze zone" - is het geval met Nox.to duidelijk. Kan Nox.to legaal? Nee! Omdat de portal biedt films te downloaden via file hosting aan zonder dat een overeenkomst met de leverancier of de rechthebbende van de films - en dat is illegaal. Het bewijs dat zijn ter ondersteuning van deze kwestie: het ontbreken van een afdruk en het feit dat nieuwe films die op andere zijn de betaalde diensten gratis worden aangeboden. Bovendien, het is om downloads te MKV formats die zijn veranderd in any way.

Nox.to wettelijk gloednieuwe films

Als u een film downloaden over Nox.to, zorgt voor een 1: 1 kopie van het materiaal en plaatst deze op zijn pc of harde schijf. Zodat niemand kunnen praten over dat Nox.to is legaal, omdat de juridische situatie hier is meer dan duidelijk meer.

Wanneer zijn privé afschriften in rechte, wanneer niet?

Een fundamenteel recht op een privé-kopie bestaat eenvoudigweg niet in onze wet. Er zijn slechts een paar voorwaarden die, als daaraan wordt voldaan, kan een privé-kopie te rechtvaardigen.

  • (1) materiaal, dat op de televisie weergegeven kunnen worden opgenomen voor privégebruik.
  • (2) De template voor de kopie moeten rechtspersonen - illegale omstandigheden ook een kopie van een illegaal product te maken.
  • (3) originele beelden en DVD's kunnen worden gekopieerd voor prive-gebruik, op voorwaarde dat er geen kopie beschikbaar is.

Echter, de gebruiker een strafbaar feit pleegt als hij neemt een van de volgende acties:

  • (A) Als hij een kopie die is afgeleid van een origineel met kopieerbeveiliging.
  • (B) Als de gebruiker een film Ä o .. brandwonden van een illegale kopie.
  • (C) Als het downloaden auteursrechtelijk beschermd beeldmateriaal zonder toestemming van de auteursrechthebbende.
  • (D) Als de gebruikers zelf, enz. Is auteursrechtelijk beschermd films, series beschikbaar, maakt zich ook strafbaar.

OPMERKING: Als u wilt excuses, zodat in geval van overdracht, had hij aangenomen dat Nox.to legaal was, werd gewaarschuwd te maken: Onwetendheid is niet zelfs in dit geval van de straf! Wij adviseren: Blijf weg van dit portaal. Er zijn genoeg legale alternatieven. sommige zelfs gratis - services en zelfs de betaalde doen geen pijn, om gepakt te worden als een strafbaar feit.