Kleur Switch Cheats en Tips voor een hoge score

Kleur Switch Cheats en Tips voor een hoge score

De nieuwe micro-game te wachten felgekleurde, maar ook zeer uitdagende taken aan de gamers. Er zou een paar zijn Color Switch Cheats en tips niet zo onpraktisch! Get Help!

Iedereen op zoek naar een leuk tijdverdrijf is goed voorzien met de gratis download van Color Switch App. De gameplay is eenvoudig te begrijpen: De gebruiker moet begeleiden de kleine bal door verschillende figuren – maar alleen als ze dezelfde kleur. Het klinkt simpel, ziet het, maar het is niet ver. De conclusie van het niveau snel toe.

Color Switch CheatsClever Color Switch Cheats & Tips (Foto: Fortafy Games / Redactie)

Is er een goede kleur Switch cheats?

Voordat we geven gebruikers een aantal nuttige tips en trucs langs de weg, willen we het netwerk van dubieuze aanbiedingen te waarschuwen. Iedereen die geeft om te zoeken naar cheats of hacks vindt het in ieder geval. Maar achter deze pagina’s vaak oplichters die niets te geven, maar ik wil gewoon iets: geld en gegevens van de gebruiker. Hier moet men dus wees voorzichtig. Best niet downloads pagina’s dat een verdachte zijn te maken en nergens persoonlijke informatie. Zo handig als sommige echte kleur schakelaar codes zou ook – maar er zijn momenteel geen.

Color Switch cheats cheatersPas op voor oplichting die cheat codes voor kleur switch bieden. (Afbeelding: Kleur Switch Hack / Redactie)

Handige tips & Trucs voor Color Switch

Toch kan men zijn geluk in het spel een beetje hulp op de sprongen, gezien bijvoorbeeld de volgende tips. Met de juiste strategie kun je namelijk ook alle levels succesvol en dichter bij de hoge score te voltooien.

De juiste timing

In Color Switch vooral een goede reflexen nodig zijn. Aan de ene kant moet je heel snel te reageren op de bal te duwen op het juiste moment door bewegende objecten. Aan de andere kant, het heeft ook in te houden en te wachten om tot de juiste kleur geeft manier. Dus wees niet te hectisch!

Niemand stopt bij Color Switch tijd

Een eenvoudige, maar zeer belangrijk punt, dat een kleur Switch cheats bespaart, als je hem volgen: Je hebt geen tijdsdruk. Nergens is het runnen van een countdown. Men moet dan ook, na een hindernis te hebben overgestoken voordat de volgende soms een moment nemen om te controleren of de omgeving kort. Door te tikken kan men houden zijn bal gaan zonder vooruit te bewegen.

het spel te pauzeren

Wat maakt het spel zo lastig is, dat kan geen vooruitgang onder anderen binnen een niveau worden opgeslagen. Zodra je botst met een object, moet je opnieuw beginnen. Wie het op een gegeven moment of een andere instantie drijven zijn, die in dit geval zelfs de pauzeknop kan gebruiken. Twee tips over dit: Een functie in een lichte niveau moet keer testen om te zien hoe snel ze reageren. Aan de andere kant moet men verplaatsen door zijn bal zachtjes tikken op de plek en de knop met de andere hand gebruik (rechtsboven).

Color Switch Cheats PauzeWie wil het spel te pauzeren, het moet een keer voor het testen. (Foto: Fortafy Games / Redactie)

muziek afleidt

Hoewel de muziek in het spel is echt geslaagd is, kan het soms helpen om ze stiller te zetten of ze volledig uit te roeien. Dus de beats in staat zijn om hun eigen ritme te beïnvloeden.

Meer tips voor Color Switch

Men moet vooral een bewuste: Het is gewoon een spel. We raden u daarom aan als u niet verder te komen, het spel ook gemakkelijk om weer weg te zetten en te ademen. Als men helemaal krap, niet helpen, een van de grootste Color Switch cheats. Ten slotte moet het nog steeds leuk zijn.
Deze tips kunnen ook helpen:

  • Men hoeft niet noodzakelijkerwijs aan de juiste kleur van de objecten. Men kan ook hommels zonder aan te raken – zelfs dat wordt beschouwd als een succes.
  • Aan de buitenzijde zijn er kleine buffer – probeer het gewoon.
  • Misschien is dit een troost: de meeste gamers sterven wanneer ze elkaar voor het eerst op nieuwe items voordat ze vooruitgang.
  • De hoogste score die je kunt bereiken in het spel is 999 punten – maar dat is nauwelijks mogelijk zonder schakelaar Color cheats of hacken. Real-spelers bewegen over het algemeen op 400 punten – dit is echt goed!
map