Wie wil zijn Dropbox en verwijderen wissen, maar moet alle gegevens voordat er zeker van! Volg gewoon de instructies & Verwijder account. Het gebruik van Dropbox kunnen gegevens op te slaan in een zogenaamde cloud, zodat ze kunnen worden benaderd vanuit andere computers, apparaten en gebruikers op elk gewenst moment. Voor deze, het downloaden van Dropbox en er geen registratie nodig. Gebruikers die niet langer wenst om de service te gebruiken, moet beide stappen ook omgekeerd doen: Dus hun Clear dropbox en verwijder de klant.

wissen zijn Dropbox met een paar klikken

Als uw eigen Dropbox willen hun eigen te verwijderen en ook de gedeelde gegevens wordt verwijderd op de Dropbox-server. Bestanden die op uw computer worden niet beïnvloed. Merk op dat het verwijderen van de software, maar niet genoeg om op eigen PC van de gebruiker alleen om volledig te verwijderen van de bestanden. Alleen de gelijktijdige opzegging van de gebruikersaccount houdt in dat ook de bestanden bevinden zich op de servers van de file hosting service. Hoe precies kunt verwijderen Dropbox verklaart de volgende richtlijn. Clear dropbox

Wat zijn de systeemvereisten voor Dropbox?

De bijbehorende software kan worden gebruikt met alle computers met Windows, Mac OS X (2000 van Windows) (10,4) of Linux geïnstalleerd (van Ubuntu 7.10 en Fedora Core van 9). Een extra 512 MB RAM vereist. Als Dropbox wordt gebruikt op de site, evenals een recente browser nodig. Internet Explorer 8 +, Safari 3+, Google Chrome, Opera 9+ en Firefox 3+ Hier worden aanbevolen.

Dus je account is verwijderd

1&# 46; stap: Gebruikers betalende abonnees van de file-sharing dienst worden moeten eerst hun account downgraden, eerste. Dit kan gedaan worden op de website van Dropbox. Daar, in te loggen en klik op uw eigen naam. Het opent een account menu; Klik hier om te upgraden en kies de gewenste abonnement. Verwijder Dropbox downgrade 2&# 46; stap: Om vervolgens het account te verwijderen, moet u navigeren naar die pagina. Gebruikers die niet zijn aangemeld wordt nu gevraagd om hun e-mailadres op te geven met een wachtwoord. Drop Box Log 3&# 46; stap: Nu een nieuw venster waarin de account is verwijderd permanent open. Voer het wachtwoord opnieuw moet worden ingevoerd; een extra reden kan worden gegeven waarom de dienst niet meer gebruikt worden zou. Vervolgens kan de knop worden ingedrukt om mijn account te verwijderen. Het account wordt verwijderd. Verwijder Dropbox Uninstall 4&# 46; stap: Nu is de Dropbox software kan worden verwijderd. Dit is het gemakkelijkst via het bedieningspaneel in het menu-item uninstall programma implementeren.