Snelle hulp: Met Dropbox laat een folder

bij Dropbox laat een folder, betekent en gratis wat ruimte. Het is de moeite waard alleen voor de gratis versie. meer informatie hier! Dropbox is een inmiddels zeer populaire providers op het internet, die het mogelijk maakt om gegevens op te slaan in een zogenaamde cloud, zodat meerdere gebruikers of meerdere apparaten toegang van een gebruiker om de bestanden te hebben. De virtuele schijf kan eenvoudigweg het installatiebestand downloaden van Dropbox. laat een Dropbox-map Als een bestand is geüpload naar Dropbox, kan het op elk moment worden benaderd. Nieuwe gebruikers vaak doen, hoe hard de tijd om een ​​map af in Dropbox.

vertrekken Dropbox map: meer opslagruimte

De mappen, die natuurlijk kan worden verdeeld, waardoor er een zeer effectieve methode van de samenwerking van collega's, studenten, scholieren en zelfs particulieren. Echter, de ruimte vertegenwoordigt de Dropbox, niet onbeperkt. Dit geldt ook in het bijzonder wanneer alleen de gratis versie van Dropbox wordt gebruikt. Als een map niet meer nodig is, kan deze folder staan, zodat weer meer geheugen beschikbaar is om de Dropbox.

De vereiste Dropbox

Dropbox kan worden toegeschreven aan de besturingssystemen Windows (Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 & 8), Linux (Ubuntu 7.10+ en Fedora Core 9+) en Mac OS X (te installeren vanaf 10.4). ten minste 512 MB RAM en voldoende vrije ruimte op de harde schijf worden aanbevolen in aanvulling. Dropbox kan direct normaal gesproken worden geïnstalleerd in de browser. Internet Explorer 8 +, Chrome, Safari 3+, Firefox 3+ Opera 9+ en worden hier ondersteund.

Dus gedeelde mappen worden overgelaten

1&# 46; stap: Ten eerste, Dropbox moet worden gestart op uw eigen computer. 2&# 46; stap: Daarna wordt de map die u wilt de Dropbox te verlaten geklikt door rechts te klikken. vervolgens "dropbox" Selecteer en "Zoek op Dropbox website ..." Selecteer. 3&# 46; stap: de website van Dropbox zal openen met de geselecteerde map. Nu heb je op het menu "opties voor delen" geklikt worden. Dropbox folder exit opties 4&# 46; stap: Het blijkt nu een venster waarin "leden" wordt geselecteerd. Op de knop "LOSGELATEN. vertrekken folder" Klik op. Bevestigen laat een Dropbox-map 5&# 46; stap: Afhankelijk van het verzoek op "Ik wil een kopie van deze bestanden te behouden" selecteren of te deselecteren en "LOSGELATEN. file" Klik op. De map bevindt zich nu in de Dropbox.

map