de Dropbox opslag breiden mogelijk is op vele manieren. nu meer informatie over hoe je de opslagruimte voor gratis te verhogen!

De online opslag Dropbox is erg populair geworden met veel gebruikers. Nadat u een client voor Dropbox gratis te downloaden, kunt u de software te nemen om gegevens naar de cloud, die vervolgens kunnen worden bekeken door andere apparaten te uploaden, en natuurlijk ook van andere gebruikers online en gebruikt. Wie heeft een nieuw account bij Dropbox, in eerste instantie ontvangt 2 GB gratis opslagruimte in de cloud. Aangezien deze 2 GB zijn snel in de regel, is het zinvol om de Dropbox opslag breiden.

Volkomen legaal en gemakkelijk: Met Dropbox het geheugen uitbreiden

Het probleem van de online opslag is helaas wanneer de 2 GB volledig worden benut en niets moet worden geschrapt omdat collega's of vrienden nog steeds de gegevens nodig. Echter, er zijn veel mogelijkheden om de opslagruimte op Dropbox uit te breiden. Sommige zijn volledig gratis, anderen kosten geld. Het doel van deze oefening is om het geheugen met Dropbox breiden.

De systeemvereisten voor Dropbox

Dropbox kan zowel gebruikt worden als een client op Windows, Mac en Linux-computers te installeren, maar kunnen ook direct worden bediend via de browser. Degenen die willen de client te installeren, vereist minimaal 512 MB geheugen en een actuele versie van het besturingssysteem, zoals Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS X (10.4 of hoger), Ubuntu 10.04 of Fedora 19+. Bovendien kan Dropbox ook gebruikt worden via een app op smartphones.

breiden Dropbox opslag

Dus het geheugen wordt uitgebreid

  1. De eerste 250 MB, ontvangt de gebruiker wanneer de tutorial op de officiële website van Dropbox is voltooid.

  2. Het is mogelijk om vrienden uit te nodigen voor Dropbox. Dit gebeurt via een verwijzingslink die kan worden gevonden op https://www.dropbox.com/referrals. Wanneer een nieuwe gebruiker een account met Dropbox op uw eigen verbinding oplevert, zal het uitnodigt, en de genodigde 500 MB extra schijfruimte te ontvangen. Over het geheel genomen is het mogelijk om 32 gebruikers uitnodigen, zodat u kunt komen met een flinke som van 16 GB.

  3. Gebruikers van smartphones krijgt 1 GB opslagruimte wanneer de app mailbox geïnstalleerd en gekoppeld aan uw eigen Dropbox-account. Voice Mail is beschikbaar voor iOS en Android, en dient als een e-mailclient.

  4. Hetzelfde geldt voor de app Carousel. Met Carousel foto's van alle soorten kunnen worden beheerd. rekening moet worden aangesloten alleen, dan ontvangt de gebruiker een extra 3 GB.

  5. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon de ruimte te kopen. Dit is vooral gunstig voor kleine bedrijven of voor grotere projecten door particulieren. 1000 GB aan opslagruimte Dropbox berekend Dollar 9,99 per maand.