Met een paar trucs die u kunt in aanvulling op de 2 GB meer Dropbox opslag gratis ontvangen. Ontdek nu hoe het werkt!

Dropbox is een handige file hosting service die gebruikers toestaat om bestanden op te slaan in een virtuele map. De bestanden kunnen worden gedeeld met andere gebruikers en u kunt vanaf elke computer met een internetverbinding of een smartphone met internetverbinding. Hier kunt u downloaden Dropbox gratis.

Zoals zo vaak worden gesplitst grote bestanden, kan worden bereikt zo snel de grenzen van de vrije geheugen 2GB te bereiken. Gelukkig zijn er een aantal manieren om uit te breiden op Dropbox geheugen vrij te maken.

breiden Dropbox opslag vrij

Aflevermap biedt elke gebruiker vanaf het begin 2 GB opslagruimte geven soorten bestanden in een virtuele mappensysteem. Als u veel grote bestanden zoals video's, wav-bestanden en tal van afbeeldingen, vaak van onvoldoende geheugen delen. De volgende stappen wordt uitgelegd hoe u extra geheugen toe te voegen gratis.

Eisen voor meer ruimte

Om Dropbox te gebruiken, is er slechts een internetverbinding. Het wordt ook aanbevolen in aanvulling op de online account om de desktop-applicatie te installeren. Voor dit doel zijn de volgende systeemvereisten zijn nodig:

  • Ten minste 512 MB RAM
  • Minstens zo veel ruimte op de computer moet worden gestraft als op Dropbox
  • Windows 2000 of hoger
  • Mac: OS X Tiger (10.4) of hoger
  • Ubuntu 7.10+ en Fedora Core 9+

Dropbox opslag gratis

De volgende opties zijn beschikbaar om het geheugen stap voor stap uit te breiden

  1. uitvoerend "eerste stappen"Na het maken van de Dropbox-account, kun je door middel van een kleine tour dat de installatie van de desktop-applicatie bevat en brengt nog eens 250 MB schijfruimte klikken.

  2. De installatie van apps: "brievenbus" en "carrousel" voor IOS of Android 4 GB geeft extra ruimte door.

  3. HTC en Samsung mobiele telefoon eigenaren kunnen gebruiken op een Samsung telefoon extra 23 GB en 48 GB voor 2 jaar door het gebruik van HTC Sense of de Dropbox-app.

  4. Nodig vrienden. Voor elke gebruiker die op aanbeveling registreert, Dropbox, zijn er 500 MB extra geheugen. In totaal kunnen 18 GB extra geheugen verdienen. Dus de Dropbox kan worden uitgebreid tot bijna alle geheugen vrij te maken als dat nodig is.