uninstall Dropbox – hoe het werkt?

Met weinig inspanning kun je online opslagruimte provider uninstall dropbox. Ontdek nu hoe het werkt!

De dienstverlener Dropbox is een zogenaamde file hosting service die elke gebruiker die zich aanmeldt bij Dropbox uploaden van gegevens mogelijk maakt. Hier kunt u downloaden van de client voor Dropbox gratis. Deze gegevens kunnen worden gedeeld met anderen, of kan online worden benaderd vanuit andere apparaten op elk gewenst moment, omdat ze - nadat de gegevens zijn geupload - verblijven op een cloud server. Het is dus mogelijk om Dropbox te verwijderen zonder de gedeelde bestanden worden verwijderd online op de online server.

mogelijk met een paar klikken: uninstall Dropbox

Als Dropbox is verwijderd, is het mogelijk om de service te gebruiken als een pure online opslag of om de service alleen te gebruiken om een ​​andere computer. Hoe gemakkelijk het is om te verwijderen Dropbox, deze korte tutorial.

De eisen voor Dropbox

Voordat Dropbox kan worden verwijderd, moet het eerst worden geïnstalleerd. De software kan op de besturingssystemen Windows, Mac OS X en Linux worden geïnstalleerd. Van voordeel hier zijn de nieuwste versies, zoals Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.4 + of Ubuntu 10.04+. Een additionele 512 MB RAM en voldoende vrije schijfruimte (overeenkomend met de hoeveelheid data die moet worden opgeroepen via het aflevermap) vereist. Bovendien kan Dropbox ook te gebruiken op de website of op mobiele apparaten.

uninstall dropbox

Clear dropbox

  1. In Windows, het pictogram Dropbox op de taakbalk. Dit moet worden aangeklikt met de rechter muisknop en vervolgens "instellingen" worden geselecteerd.

  2. In de sectie "rekening" is nu "Ontkoppelen deze computer" geselecteerd. Dan is er geen gegevens niet gesynchroniseerd is met deze computer. Via het bedieningspaneel kan de klant dan worden verwijderd.

  3. Mac-gebruikers moeten de software Dropbox eerste af te sluiten. Vervolgens moet u naar de lijst van programma's en het pictogram van de Dropbox klikte met de rechter muisknop. de gebruiker kan nu kiezen "Om de prullenbak" Selecteer. De cliënt van Dropbox wordt dan gewist en gesynchroniseerd er geen bestanden meer.

map