Dit WhatsSpy alternatief heeft het allemaal!

Wie makkelijker WhatsSpy alternatief zoekopdrachten kunnen nu terug te zitten. In plaats van een zenuwslopende installatie, is er nu een app voor het monitoren van WhatsApp activiteiten!

De Welk type scherm download biedt betrouwbare statistieken over de WhatsApp gebruikstijden - en dat zelfs als de online-status verborgen is, of het is geblokkeerd van dit contact. Zo blijkt uit het verzoekschrift van de meest in het oog springende kwetsbaarheden die WhatsApp niet is gesloten, zelfs na de invoering van end-to-end encryptie.

Griezelig WhatsSpy Alternative

Je moest eerder te maken een heleboel omstandigheden om het gebruik gedrag van bepaalde contacten op WhatsApp volgen, genoeg is genoeg, slechts ongeveer drie euro per telefoonnummer om te betalen voor WhatsApp monitoring. De app zelf is gratis te downloaden en zelfs twee dagen en gebruikt voor een aantal gratis. Na het downloaden en registreren bij Wat monitor met een geldig e-mailadres en je een wachtwoord instellen volgen begint al. Om het gewenste aantal is alleen ingevoerd en een kort moment worden nagekeken. Na een paar minuten de WhatsSpy alternatief begint het gedrag van gebruikers op te nemen.

WhatsSpy alternatiefHet alternatief WhatsSpy Wat Monitor geeft gedetailleerde rapporten over het gedrag van gebruikers. (Afbeelding: Max Globe / Redactie)

Juridische time tracking voor WhatsApp

Hier, het gereedschap detecteert wanneer de persoon achter het opgegeven aantal WhatsApp Messenger weer dicht en hoe lang het was tussen hen online opent. Netjes activiteiten worden weergegeven op dagen - en dit is volledig legaal. Want zelfs als de bewaakte contact zijn tijdstempel heeft verborgen, zal het verschijnen zodra WhatsApp wordt geopend als "online". Deze verandering in de status registreert de WhatsSpy alternatief en geeft het aan de betalende klanten. Dit is volkomen legaal, omdat er geen beveiliging instellen van de Boodschappers wordt omzeild, maar slechts algemeen toegankelijke gegevens worden opgenomen - een stevige kwetsbaarheid in WhatsApp - vooral omdat contacten kunnen worden gecontroleerd, waarvan er één werd geblokkeerd.

Melding wanneer een contactpersoon is online

Maar dat is niet alles wat het WhatsSpy alternatief. Op verzoek van de gebruiker tracking tools kunnen zo snel worden geïnformeerd als het geregistreerde nummer opent de Messenger. Dit kan handig zijn als u wacht op een dringend antwoord van een contact. maar is - zoals de volledige gebruik van deze applicatie moreel, maar meer dan twijfelachtig. Hoewel het gaat met het gebruik van dergelijke tracking tools niet stalking in de ware zin. Maar de weg naar de in 2007 ingevoerde misdrijf van "enactment" is een zeer korte. Dus voordat u daadwerkelijk zijn tijd doorbrengt proberen om te controleren bij gebruikers die actief waren zo lang, moet men de voorkeur aan om voor hun eigen geestelijke gezondheid. Help dit voorbeeld zijn er hier.

map