trucs en instrumenten te gebruiken om WhatsApp incognito

Wie WhatsApp incognito wil gebruiken, moet niet zo diep vallen in hun trukendoos. We onthullen de beste trucs en welke instrumenten het meest geschikt zijn om anoniem toekomst chatten.

WhatsApp incognitoleren hoe ze de incognito WhatsApp te activeren. (Fig. Pixabay / Redactie)

Want terwijl WhatsApp heeft nu een end-to-end encryptie, maar toch meer dan het oog springende gaten in de beveiliging. De zichtbaar te maken, bijvoorbeeld na het downloaden van What monitor. Of het werd geblokkeerd of de tijdstempel is verborgen: De tool registreert de tweede op precies wanneer de boodschapper werd gebruikt en tegelijkertijd genereert gedetailleerde statistieken gebruik. En het volledig legaal en zonder Hack: alleen als gevolg van nalatigheid van WhatsApp.

WhatsApp incognito Wat MonitorWat Monitor is een enge instrument voor het toezicht WhatsApp activiteiten. (Afbeelding: Max Globe / Redactie)

veilig spelen & zijn incognito bij WhatsApp gaan

Wie wil zijn privacy te beschermen, moest de Messenger-app (kostenplfichtiger download) of de gratis download van het signaal app toegang tot toepassingen zoals threema veranderen. Maar - en hebben het probleem vermoedelijk veroorzaakt door een groot aantal gebruikers: De meeste contacten zijn gewoon reizen op WhatsApp. Tenminste om zijn privacy hier te beschermen in brede zin, moet men de privacy-instellingen onder de optie Instellingen en het punt rekening te passen. Hier, de keuze van de Redactie:

  • laatste onlineniemand
  • professionele uitstralingmijn contacten
  • infomijn contacten
  • staatMijn contacten (behalve ...)
  • leesbevestiging: uitschakelen

WhatsApp incognito privacy-instellingenDe privacy-instellingen kan starten binnen de Boodschappers beperkt. (Screenshot: Redactie)

Echter, ondanks deze aanpassingen, bent u niet ver van de WhatsApp incognito-modus. Daarvoor moet je naar de Boodschapper te slim af.

Redding van de persoonlijke levenssfeer van de flight mode

Wie gehouden om redenen van gegevensbescherming zijn online tijd op WhatsApp voor zichzelf, of willen niet de leesbevestiging uitschakelen (zoals in het geval van de blauwe vinkje uitschakelen van deze zal niet worden weergegeven, ook in zelf-geschreven en verzonden berichten), kunnen hun toevlucht nemen tot een truc , Dit werkt zelfs tegen spionage hulpmiddelen, zoals de hierboven genoemde. Vliegtuigmodus nagenoeg de enige manier om WhatsApp incognito gebruiken. De stappen zijn als volgt:

  • Open het menu van het mobiele apparaat via de snelkoppeling en kies het pictogram met het vliegtuig in.
  • activeer de flight mode en open WhatsApp.
  • Nu berichten kunnen lezen, schrijven (die dan echter alleen verstuurd wanneer weer online) controleren of profielen.
  • Na nauw WhatsApp en schakel de vliegtuigmodus.

Deze procedure beschermt tegen openbaarmaking van gebruikersgegevens, omdat noch lezen feedback zelfs timestamps worden bijgewerkt.

WhatsApp incognito flight modeDe veiligste optie om incognito op WhatsApp weg zijn, is de flight mode. (Screenshot: Redactie)

Het alternatief: Agent Spy voor WhatsApp

Het downloaden van Agent Spy voor WhatsApp doet eigenlijk niets meer te scheiden dan WhatsApp van het internet. Dus als je geen zin om ooit weer uit de internetverbinding en weer in te schakelen, kan de gratis tool voor u werken. Echter, de applicatie niet tijdens de proefperiode tot honderd procent, omdat er geen verbinding kan worden gemaakt met WhatsApp.

WhatsApp incognito met Agent Spy voor WhatsAppAgent Spy voor WhatsApp verbreekt ook de verbinding met het netwerk en biedt daarmee anoniem praatje. (Foto: Algi Studio apps / Redactie)

map