Tutorial: Maak PDF-formulier met PDFCreator

Tutorial: Maak PDF-formulier met PDFCreator

PDF is een van de meest gangbare bestandsformaten – en zeer snel produceert. Ontdek nu hoe u een PDF-formulier te maken! Een groot en belangrijk voordeel van het bestandsformaat PDF is de platformonafhankelijkheid. Nog afgezien van de oorspronkelijke applicatieprogramma, kan het besturingssysteem of hardwareplatform de bestandsindeling Portable Document Format, beter bekend onder het acroniem PDF gebruiken, dient documenten origineel. Maak PDF-formulier Met de juiste software, is het gemakkelijk om een ​​PDF-formulier te maken. De volgende tutorial laat zien hoe het werkt met het gratis programma PDFCreator. Hier vindt u de laatste versie van de PDFCreator gratis downloaden. Er zijn nog andere software voor het maken van PDF’s. In aanvulling op de PDFCreator Philip Chinery het software programma van Adobe Systems om PDF-formulieren te maken is waarschijnlijk een van de bekendste. Het programma van Adobe is ook gratis en de afzonderlijke stappen naar een PDF-vorm en vergelijkbaar met PDFCreator en vele andere PDF-viewers.

Maak PDF-formulier – slechts drie stappen met de PDFCreator

  • 1&# 46; Download PDFCreator – Step: Als dit nog niet is geïnstalleerd, moet eerst de software worden gedownload en op uw computer of notebook geïnstalleerd. Op freeware.de je de gratis PDFCreator kunt downloaden.
  • 2&# 46; Stap – Creëer inhoud van een documentPDFCreator installeert zich als een zogenaamde virtuele printer. Dit betekent dat de gebruiker moet niets meer doen, maar bijvoorbeeld met Microsoft Word om gemakkelijk de inhoud van het document te creëren om later dan PDF opgeslagen of verzonden, met inbegrip van tekst, afbeeldingen, tabellen.
  • 3&# 46; Selecteer PDFCreator als printer te gebruiken driver – StepIs het Word-document inhoud slechts eenmaal voltooid – “klaar voor het afdrukken” om zo te zeggen – dan zijn er slechts een paar klikken om het PDF-formulier. Want: Eenmaal geïnstalleerd PDF Creator verschijnt automatisch als een extra virtuele printer driver in de overeenkomstige afdruk menu in elke Windows-applicatie. Om het Word-document als een PDF-formulier op te slaan, u dan alleen de traditionele ‘printer wählen’ drain moet dus gaan door file > Print. In het dialoogvenster printer menu kunt vervolgens het PDFCreator dan om de printer driver te gebruiken. Dan hoef je alleen maar om een ​​bestandsnaam in te voeren en selecteer een locatie – dat is het wel al.
    Afgezien van de mogelijkheid om PDF-formulieren te maken, de PDFCreator biedt nog andere nuttige opties. Al deze opties en functies overtuigen, alsmede de PDF generatie functie met gebruiksvriendelijke bediening en eenvoudige implementatie. Dus u kunt maken met de PDFCreator voorbeeld, niet alleen vanuit bijna elke toepassing PDF-bestanden, maar ook gunstig e-mail het naar behoefte of afdrukken. Daarnaast is de virtuele printer driver stuurt banen, niet alleen in PDF-bestanden, maar ook in verschillende beeldformaten, zoals TIFF, JPG of PNG.
map