Met de gratis PDF-printer PDFCreator 2.1.2 kunnen PDF-documenten vanuit elke toepassing te creëren. De huidige actualisering van de virtuele printer driver maakt gebruik van de nieuwe Ghostscript versie en lost een aantal bugs. meer informatie hier!

PDFCreator 2.1.2 Ghostscript 9.16 als basis

De gratis PDF-tool is gebaseerd op versie 2.1.2 op Ghostscript 9.16. de minimale PDF-versie is verhoogd 1,4-1,5 door een bug in Ghostscript. Diverse problemen en bugs zijn nu verwijderd, waaronder af System.UnauthorizedAccessException. Ook kan de pdfforge vlam in de printopdracht venster zwart te maken en daarmee verpesten de lay-out van een gebrekkige transparantie. Sommige horen bij elkaar UI-elementen hadden iets andere afmetingen. De fabrikant wijst er ook op dat er nog steeds problemen zijn soms, geopend van PDFCreator voor Windows 8, het e-mailprogramma Thunderbird. Degenen die willen de PDF-printer in de huidige versie te testen, kan PDFCreator 2.1.2 gratis te downloaden.

PDFCreator 2.1.2

Browser extensies zijn aan boord

De PDFCreator brengt documenten en afbeeldingen vanaf elke Windows-applicatie naar PDF-formaat. De bediening is eenvoudig. Het maken van PDF-programma verschijnt automatisch als een extra printer driver in het menu-item Afdrukken van de desbetreffende Windows-toepassingen. In het dialoogvenster printer menu selecteert de gebruiker net zo PDFCreator printer kan worden gebruikt. Browser extensies voor Internet Explorer en Mozilla Firefox zijn aan boord met de freeware.