PDF-bestanden bewerken achteraf

PDF-bestanden bewerken achterafMet Win PDF Editor is een hulpmiddel landt om PDF-bestanden bewerken op de computer. De redacteur voegt nieuwe tekst of afbeeldingen in bestaande PDF's of beweegt en verwijdert de inhoud in Adobe Reader-documenten.

Bewerk PDF-bestanden en op te slaan

Win PDF Editor biedt vele tools voor tekst en afbeeldingen in PDF te bewerken. Het lettertype en de grootte en kleur zijn door de gebruiker gedefinieerde, in aanvulling op de ingebedde afbeeldingen kan verkleinen en vrij draaien. Met het gummetje aanstootgevende inhoud wordt verwijderd. Verandert slaat het gereedschap op het verzoek definitief.

conclusie

Met Win PDF Editor Adobe Reader documenten is ontworpen om hun eigen smaak. De Engels-talige assistenten scores in aanvulling op een eenvoudig te gebruiken user interface en een ingebouwde PDF-converter begrijpen. winpdfeditor2

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT-bestand, dat een activeringscode bevat vinden. Net na de eerste start op de 'Purchase WinPDF Editor now' en plak deze string binnen de 24-uurs actieperiode in de daarvoor bestemde veld data, dan is de volledige versie is ingeschakeld. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map