PDF-bestanden te comprimeren door het verminderen van de resolutie

PDF-bestanden te comprimeren door het verminderen van de resolutie

comprimeren Oversized PDF-bestanden is eenvoudig. De PDFCreator biedt verschillende instellingen. proberen nu & Verminder PDF. PDF-bestanden via e-mail te sturen, kopiëren naar een ander apparaat of uploaden naar het internet of downloaden van een van onze dagelijkse taken. Vaak echter, men dan tegenkomt bestandsgrootte die verder gaan dan elke ruimte of de upload / download al het geduld van de gebruikers zou brengen tot een breekpunt. Een vermindering van de PDF-bestanden moeten worden gevonden. Voor deze en andere PDF-taken van gratis te downloaden van PDFCreator is perfect. De volgende gids laat zien hoe makkelijk het is grote PDF-bestanden kunnen worden gecomprimeerd.

comprimeren van PDF-bestanden geen zware taak

Met talloze activiteiten eenvoudig PDF-bestanden veel komen te groot in het spel en vaak. Om te voorkomen dat te veel uitrekken het geheugen van de ontvanger of de USB-stick bij het verzenden van grote bestanden, is het zinvol om deze PDF’s vóór te verminderen. Zelfs bestanden die zijn bedoeld voor bijvoorbeeld het uploaden en downloaden op een portal moet een beetje gewicht te verliezen, op voorhand. Hierbij zij opgemerkt dat de kwaliteit van het bestand niet te lijden. comprimeren van PDF-bestanden Wie wil om PDF-bestanden te comprimeren heeft verschillende opties, afhankelijk van of het originele bestand of niet. In beide gevallen is het echter mogelijk.

Voorwaarde voor de compressie

De verklaringen naar voren gebracht alleen de aanwezigheid van de PDFCreator. Het downloaden van de tool is gratis en beschikbaar op onze portal. Na het downloaden van de PDFCreator moet ook worden geïnstalleerd en ingesteld als een virtuele printer.

Reductie van PDF’s met originele bestand

Als het originele bestand voordat deze vermindering voor of tijdens het maken van het PDF-bestand wordt gemaakt, want hier is de grootte van het bestand kan worden gespecificeerd. Is het bijvoorbeeld foto’s, kunnen ze – als ze niet als een image-bestand worden opgeslagen – worden eerst opnieuw gescand en opgeslagen als JPG of PNG. Nu heeft de gebruiker de mogelijkheid om de beelden met behulp van een grafisch programma voordat ze met elkaar zijn verbonden als PDF krimpen. Als de oorspronkelijke bestanden, etc. Bijvoorbeeld, Word-documenten Deze kunnen direct bij het converteren naar PDF worden verminderd. Hiervoor opent u het document in en selecteer de Print-functie. Op dit punt zou de PDFCreator verschijnen zoals hierboven beschreven. Voer een lagere DPI nu in de printer eigenschappen. Hoe kleiner de resolutie, hoe kleiner de bestandsgrootte.

Comprimeren PDF-bestand op non

Echter, de hele zaak ook worden bereikt zonder het origineel, maar -is net zo makkelijk. Om hun PDF-bestanden te comprimeren. Moet eerst worden geopend. Omdat de PDFCreator niet in staat is, moet een gemeenschappelijk reader zoals Adobe Reader of Nitro PDF Reader worden geselecteerd. Als het bestand wordt geopend, het menu en maken het afdrukken kan worden geklikt. Het opent een lijst met printers – Selecteer de eerder geïnstalleerde PDFCreator hier. PDF-bestanden te comprimeren instellingen Een raam van Scheppers verschijnen waar de knop Instellingen is geselecteerd. Aan de linkerkant van het venster Voorkeuren alle beschikbare formaten worden weergegeven. Daar, klik op het PDF-formaat. PDF-bestanden te comprimeren formaat Right verschillende tabbladen zijn nu zichtbaar. Klik nu Compact. Er kunnen nu meerdere instellingen worden uitgeprobeerd. Met een beetje experimenteren, kan de perfecte balans tussen resolutie, bestandsgrootte en kwaliteit hier te vinden. Tot slot, bevestig met Save en maak de kleinere PDF. PDF-bestanden te comprimeren resolutie Bestanden kunnen dus worden verminderen tot 70 procent. Op voorwaarde echter de PDF heeft comprimeerbare data.

map