Verwijder objecten uit foto’s

Foto Objecten Eraser - de naam zegt het al: De gratis vandaag volledige versie van storende objecten uit digitale foto's. De behandeling blijft echter absoluut beginner-vriendelijk.

Verwijder objecten uit foto's

Inrichting een object per ongeluk of onbedoeld op een foto, dan de vervelende. Met een conventionele beeldverwerking onder de PhotoShop klasse goed advies hier. Hier, de vrije dag Photo Objects Eraser komt in het spel, die de meeste foto's kunnen aufpeppeln in drie stappen: reinladen foto, overzicht ruwweg worden verwijderd object met de borstel, start de berekening van het object afstand. Veel gemakkelijk het is echt niet. Foto Objecten Eraser ziet er op het eerste gezicht niet erg geruststellend, maar kan in veel gevallen dingen of mensen foto's te storen te snijden. Deze techniek ook grenzen worden ingesteld, uiteraard, niets toch de helper passeert goede service.

Schakel gratis de volledige versie:

De gratis volledige versie in de periode promotie tijdens de installatie onafhankelijk geactiveerd. Om een ​​actieve internetverbinding nodig. Daarnaast is de setup biedt de Software Informer installatie. Die is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige beveiligingssoftware zowel Software Informer kan, net als de installatie van de gratis volledige versie van zogenaamde heuristische hits. Foto Objecten Eraser sho1Foto Objecten Eraser SHO2Foto Objecten Eraser SHO3

map