Bijsnijden van objecten in foto'sMet Picture Cutout Guide kan snel en eenvoudig worden uitgesneden mensen en objecten uit foto's. Wat met een aantal andere beeldbewerking is een tijdrovende procedure die wordt geleverd met de speciaal ontwikkeld voor bijsnijden objecten in foto's software vrij eenvoudig uit de hand.

items verwijderen van foto's

Een wizard helpt de gebruiker in Picture Cutout Guide op het punt om elementen uit foto's te verwijderen. Zij heeft zich beperkt door cursor de omtrek van de persoon of object en vervolgens plaatst ze door te klikken op de knop vrij.

Diverse speciale effecten

Het verwijderen van achtergronden is ook geen probleem in Picture Cutout Guide. De Fotofreund kunt verschillende effecten op specifieke delen van de foto toe te passen. met "plakken Object" zet je een vrijgesteld object in een ander beeld of een collage maken. "Smart patch" echter vervangen door een gedeelte dat van een ander beeld.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Deze gratis volledige versie wordt automatisch tijdens de installatie worden geactiveerd. Hiervoor is een actieve internetverbinding nodig. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.