gratis beeldbewerking: inkleuren foto'sFoto-Colorizer voegt grijswaardenafbeeldingen toegevoegd zonder veel inspanning kleur. De beeldverwerking wordt geleverd met een set voorgedefinieerde Kolorierungseinstellungen naar de PC, die een handmatige verven van de foto's in aanvulling te vergemakkelijken.

gratis beeldbewerking: inkleuren foto's

Bijvoorbeeld, Foto-Colorizer kleur sets voor huidtinten, lucht, water en dergelijke aan boord, die door te klikken op de zwart-wit beelden kan worden toegepast. Bovendien, het gereedschap in kleurcorrectie kleurrijke beelden maakt ze nuttig.

Beeldbewerking gratis: nachkolorieren Images

Terwijl Photo-Colorizer niet de structuur van de foto's te raken, maar verandert alleen de kleurwaarden. Op deze manier, grijstinten beelden zijn nachkoloriert met slechts een paar klikken met het programma.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Foto-Colorizer tijdens de installatie automatisch geactiveerd. Hiervoor is een actieve internetverbinding nodig. Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de beeldverwerking te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.