Change folder kleur en pictogrammen

Change folder kleur en pictogrammen

Change folder kleur en pictogrammenFolder Marker Thuis helpt kleuring mappen en de bijbehorende pictogrammen te veranderen. Welke relatief omslachtig en niet individueel via besturingssysteem, met Folder Marker eenvoud.

toewijzen prioriteitsmarkeringen

Wat kleurrijke folder? Een kleuren-split-structuur op de harde schijf zorgt voor meer duidelijkheid en dus snellere toegang tot veelgebruikte bestanden. Daarnaast Folder helpt marker Thuis, projecten en de bijbehorende bestanden en mappen toe te wijzen zonder veel inspanning een prioriteit of vooruitgang marker. termen als "in het werk" of "gedaan" Aldus kan worden bereikt met een paar klikken.

Omslagpictogrammen kleur voor meer orde

Naast kleurrijke omslagen Folder Marker Thuis uitwisselingen van nature uit de individuele mappictogrammen op zich. De brief map set bevatte uitrust directories rond met letters van A tot Z in om een ​​groot aantal documenten duidelijk te organiseren. de icoontjes Veranderen is relatief snel te doen. De praktische overzicht helper breidt de context menu en stelt u in staat om te komen met een paar klikken naar de bestemming. scr_FM_Home2

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het setup-pakket vindt u een TXT-bestand dat een link naar de website van de fabrikant bevat vinden. Over deze krijgt u een registratiecode ontvangen. Met deze toets kunt de gratis volledige versie te ontgrendelen.

Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de gratis volledige versie te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map