Magikarp Jump: ontwikkelen Gyarados?

Magikarp Jump: ontwikkelen Gyarados?

In de mobiele game Magikarp Jump is de vis de grote ster – hier kan hij uitgroeien tot een bijzonder sterke monsters eigenlijk. Dat je thuis Magikarp Gyarados Jump kunnen krijgen, vroegen we ons af – en geven u het antwoord!

Magikarp Gyarados JumpJa, je kunt krijgen in Magikarp Gyarados Jump – het moet gewoon een trucje. (Afbeelding: screenshot De Pokémon Company / Redactie)

vinden Magikarp Gyarados Jump is mogelijk!

Van zwak tot zeer sterk Platschefisch Water Dragon: In de Pokémon wereld, is het zo dat het eigenlijk heel zwak Magikarp uiteindelijk de machtige Gyarados geworden.

In de Pokémon Magikarp Jump app is het niet je taak om te vechten met je Karpadors andere Pokémon, maar om te concurreren tegen andere koi vis in het hoogspringen. Hiervoor is het belangrijk om uw monster te ontwikkelen zoveel mogelijk om het KP te maken – in dit geval, springen punten – krijgt. Hier uw Karpadors van generatie op generatie zal sterker te bereiken en kan een level omhoog.

In de gewone wereld van de pocket monsters getransformeerd Karpados getransformeerd bij het bereiken van level 20 in de machtige Gyarados. En in Magikarp springen dat het geval is – maar je zal voorkomen.

Magikarp Gyarados Jump DevelopmentDe ontwikkeling loopt zoals gewoonlijk op het niveau 20. (Foto: Screenshots The Pokémon Company / Redactie)

Vernietig de Eeuwige Stone

Ieder van jullie gevangen en getraind Magikarp komt namelijk gepaard met een eeuwige steen. U kunt dit menu in je inventaris vinden – het is er naast Tire Co en als je stemming onderdrukt gebeurd … niets. Misschien heb je dus al eens afgevraagd hoe het ding eigenlijk verloren inventaris.

De eeuwige steen heeft een zeer eenvoudige taak: Het houdt je Magikarp in vis vorm, ook buiten Level 20. Het is waar dat zo te vernietigen voordat de vis kan transformeren in de draak – zolang je Magikarp onder Level 20 Het werkt als volgt:

  • Je gaat terug in je aquarium en zo lang kranen op uw vis totdat u het bericht dat de steen kapot te krijgen.

Zodra uw vis nu level 20 bereikt, evolueert hij in Gyarados.

Magikarp Gyarados Jump Eternal StoneNadat u de eeuwige steen te vernietigen en aangeboden in je level 20 Magikarp, de ontwikkeling begint. (Foto: Screenshots The Pokémon Company / Redactie)

Is het de moeite waard Gyarados?

Wat doet de punt van de bouw op Magikarp Gyarados Jump? Nou, eigenlijk niet meer dan een succesvol afgerond gebeurtenis in het archief. Feit: Gyarados zal zeker niet zitten in je aquarium. Zodra het heeft ontwikkeld, loopt weg en je Magikarp dienovereenkomstig gegaan, waardoor in afwachting van een wijziging van de generatie. Dan is het snel vissen een nieuw vissen en trein. een bonus niet ontvangen om de volgende generatie van je zo, maar helaas ook.

Het is dus niet de moeite waard om een ​​Magikarp die voorbij level 20 en in het bijzonder sterke al te offeren. Daarom is onze wenk: Kan bereiken Zodra uw Karpadors Level 20, ontwikkelde de eerste Magikarp dat je begint met geen speciale vaardigheden. Dan heb je het evenement in het archief “voltooid” zijn vermeld en je kunt gelukkig concentreren weer op uw vis Züchtertum.

map