Laten we springen Uw Fish Pokémon - zo hoog het gaat! deze Tips Magikarp Jump bereikt je gegarandeerd succes als een sprong trainer!

De beste Magikarp Jump Tips

Sterker, en in het bijzonder hoger! Zodra je wennen aan de nieuwe mobiele game van de Pokémon Company, Pokémon: heeft Magikarp springen app, toegegeven, is de kleine, onrustig vis zeker niet snel laten gaan.

Zo eenvoudig is het spel ontworpen zo verslavend het nog, heranzutrainieren zijn speciaal gevangen Karpadors te springen machine te houden om ze te voeden en altijd leiden tot nieuwe evenementen om kampioen in de acht sprong competities zijn.

Echter, komt dit alles - als in een Free2Play Casual gebruikelijk - vaak met een wachttijd dus. U kunt het niveau van je nog steeds met een paar Magikarp Jump Tips aanzienlijk te versnellen. De truc is: Denk je goed, wat je doet en wat items die u hoe en wanneer het wordt gebruikt!

Tips Magikarp JumpU wilt hoger dan ooit te springen? Daarna volgden onze Magikarp Jump advies! (Foto: The Pokémon Company / Redactie)

De bounce is (bijna) alles

Gedurende het spel je precies één Magikarp opstellen om de huidige maximale niveau (de verhoging met uw niveau van ervaring).

KP: De bounce wordt gemeten in het spel in KP. Het is de belangrijkste waarde van uw Karpadors. Hoe hoger de KP, hoe hoger uw vis kan springen - en te concurreren met andere Karpadors in de competitie. De KP verhoogt je via de voeding en lichaamsbeweging, en bepaalde willekeurige gebeurtenissen.

Een belangrijke tip is: Saving helpt niet! Investeer uw munten!

  • Verbetert continu voeden Münzladen. Zodra je kunt, speel nieuwe bessen. je krijgt, hoe beter een bes, hoe meer KP.

    • Extra tip: Verhoogt je een bes om bepaald niveau, krijg je een Pokédrop.
  • Op dezelfde manier, je moet altijd investeren in het verbeteren van uw trainingsapparatuur of de verwerving van nieuwe vormen van opleiding van een paar munten. Zo kunt u hele brok van KP te pakken na de training.

Train je weg, moet u onmiddellijk als je genoeg training punten verzameld. Verhoogt je coach rang, worden uw training punten automatisch ingevuld.

Tips Magikarp springen bounceis het belangrijk om te verhogen door het trainen en het voeden van de bounce. (Foto: Screenshots The Pokémon Company)

Goed gebruik te maken van diamanten: hulp is geen schande

Zelfs je diamanten moet niet je eindeloos op te slaan. Hier een beetje discipline wordt gevraagd, maar hamsteren eindeloos U mag hier niet eens - dit is een van de belangrijkste advies Magikarp Jump.

Met Diamanten kunt u kijken naar dat is ingesteld voor een decoratieve objecten die redelijkerwijs de beloning voor reguliere activiteiten kunnen verhogen. U krijgt dus als een percentage van meer KP als uw training of het voeden van uw Magikarp.

Externe hulp is geen schande

Diamonds kunt u ook gebruiken voor helper Pokémon. Hoewel een deel krijgt je tevergeefs als uw specifieke trainer niveau is bereikt, de rest moet je kopen voor 250-600 diamanten. Een eerste goede investering zou zijn, bijvoorbeeld de 500 diamanten voor robball. Deze kleine helper geeft u namelijk elke zeven uur, een geschenk - in de re diamanten, maar ook wachten munten of extra items voor jou. Zo kunt u snel meer diamanten voor andere hulpverleners, decoratieve objecten of verzamel en verbeteren van de gewonnen munten voering en trainingsapparatuur.

Heb je een Pokédrop, geef hem het beste rechtstreeks naar een van je helper Pokémon om zijn assistent te verhogen.

Tips Magikarp springen diamantenMunten en diamanten moet je snel te gebruiken en pimp voedsel of kopen helper Pokémon en decoratie. (Foto: Screenshots The Pokémon Company)

blijven kijken

Nog meer Magikarp Jump Tips gewenst? Check it zo nu en in successen menu is waar je ook bonussen in de vorm van diamanten of munten door middel van verschillende resultaten kunnen ontvangen, zoals het aantal gevoede bessen of dagelijks logins.

blijven kijken, maar geldt ook voor diverse willekeurige gebeurtenissen. Zijn sommige vrij onschuldig - bijvoorbeeld als u Angelo of Fantastic Mr. Rios munten of een nugget geven - je kunt draaien op nog een ander gevaar van het verliezen van je Magikarp. Wanneer u een waarschuwing ontvangt wanneer een toevallige gebeurtenis en tweemaal vroeg zal, als je echt wilt om de actie uit te voeren, moet je voorzichtig zijn. Terwijl zwaaien vele schatten, als je durft, en hebben geluk. maar het kan ook zijn dat er opeens een Pidgeotto komt om de hoek en gewoon meeneemt uw vissen. Je kent het wel van de vorige games. Het voordeel: Lose Your dus meer Karpadors, ook wel bekend als "succes" waar is - en je krijgt een paar diamanten.

Ons advies daarom: Is een dergelijke dubieuze toeval gebeurtenissen alleen als uw Magikarp is niet een bijzonder ongewone en kan omgaan met u, als het er ineens niet meer.

Een paar bonussen zijn er overigens ook wanneer u het kiezen van de veilige antwoord en glinsterende objecten of fruit genegeerd aan de bomen.

Tips Magikarp springen helpersHelpers zoals Relaxo of robball ondersteuning van uw Magikarp met bonussen en gejuich. (Foto: Screenshots The Pokémon Company)

Extra tip: Moet ik echt geld te besteden in Magikarp Jump?

Het duidelijke antwoord is nee! Tuurlijk, gewoon voor een snellere inning van diamanten en munten van de stimulus, een aantal in-app aankopen te maken, maar is vrij hoog. Maar met geduld en het recht van werknemers en decoratieve items die je ze te verzamelen, zonder echt geld.

Vooral de aankoop van items zoals potions of biscuits niet de moeite waard. slechts een paar minuten wachten en al je kunt blijven spelen. Training punten je krijgt, bijvoorbeeld, al in de 30e minuut, league punten na 90 minuten of na een succesvolle gevechten. Dus om training potions of competitie sprays die je kunt doen zonder.

Gehoor geven aan uw Magikarp dit beeld Sprong tips, je veilig komt snel vrij ver. Zodra we meer trucs, vullen we de artikelen, natuurlijk. Tot die tijd kun je nog steeds schoon lenzen in Play van m00sician deze Laten we: