Yahoo mail Wachtwoord vergeten? Hier te helpen!

zijn wie Yahoo Mail Wachtwoord vergeten heeft een nieuwe account moet aanmaken. We tonen drie verschillende opties die gebruikers in staat om een ​​nieuw wachtwoord in te voeren en kan weer toegang tot hun Yahoo mailbox. Meer over dit hieronder!

Wachtwoord Yahoo Mail Wachtwoord: Wat te doen?

Yahoo Mail is een van de meest populaire Web.Mailern en biedt in de virtuele communicatie comfort. Toegang tot uw eigen mailbox, hetzij via het downloaden van de Yahoo Mail-app of op de Yahoo login pagina in de webbrowser. Maar wat als de gebruiker zijn mailbox zelden en Yahoo Mail is vergeten? Met zoveel wachtwoorden die je deze dagen te onthouden, kan dit gemakkelijk gebeuren, vooral omdat het nuttig is om veiligheidsredenen, een andere en cryptische mogelijk wachtwoord te gebruiken voor elke webservice. Zijn eigen naam of de naam van het huisdier als je zou Password nauwelijks vergeten. Maar deze niet geschikt als een toegangscode, omdat zij gemakkelijk kunnen worden blootgesteld door onbevoegden.

Yahoo Mail Wachtwoord vergetenYahoo mail Wachtwoord vergeten? Resetten vindt plaats via e-mail, sms of geheime vragen.

Optie 1: Reset Password Yahoo over een alternatief e-mailadres

Als uw eigen e-mailadres en wachtwoord voor Yahoo login, vergeten, de gebruiker klikt op de ondersteuning voor wachtwoorden Yahoo om het wachtwoord opnieuw in te stellen en het heeft verschillende manieren om toegang tot de mailbox opnieuw te winnen. Die hij gebruikt, hangt af van de vraag of hij een alternatief e-mailadres of een telefoonnummer heeft achtergelaten bij het aanmelden. In beide gevallen, geeft hij voor het eerst zijn Yahoo ID en volg de prompt te typen op de CAPTCHA-code. Wie kiest voor de route via een alternatief e-mail adres zal een mail met het onderwerp "Reset uw Yahoo wachtwoord" naar het opgegeven e-mailadres. Hij opent de e-mail, klik op "reset mijn wachtwoord" en creëert een nieuw wachtwoord.

Optie 2: Wijzig Yahoo wachtwoord met behulp van mobiele nummer en SMS

Vergelijkbaar is de manier via een mobiele telefoon. Ten eerste, Yahoo-mailadres en CAPTCHA-code invoeren en selecteer vervolgens het gsm-nummer en gebruik de twee ontbrekende nummers te bevestigen dat het is de juiste eigenaar van het nummer. Na het klikken op OK Yahoo stuurt een sms met een verificatiecode naar het mobiele telefoonnummer. Deze code ingetypt de gebruiker in het veld "naar mijn mobiele telefoon code" en kan een nieuw wachtwoord aan te maken.

Optie 3: Maak een nieuwe Yahoo wachtwoord met behulp van de geheime vraag?

Maar wat als noch een alternatief e-mailadres, een telefoonnummer heeft opgeslagen? In dit geval, helaas, het herstellen is niet beschikbaar in de ondersteuning voor wachtwoorden. Maar toch blijft het een laatste redmiddel op de geheime vragen die hopelijk zijn beantwoord bij het opzetten van de Yahoo-account. Na het invoeren van de Yahoo-ID en CAPTCHA-code, de gebruiker klikt "Gebruik mijn geheime vragen"Uitgegeven de juiste antwoorden en kan ook op deze weg een nieuwe Yahoo wachtwoord.

map
Adblock
detector