Zo kunt u uTorrent sneller te maken!

Bestanden van file-sharing netwerken zijn gratis en populair. Helaas is de download na een lange zoektocht duurt vaak veel te lang. Met deze trucs kunnen gebruikers maken uTorrent sneller.

maken uTorrent sneller: Tips en trucs

Gebruikers die bestanden via het BitTorrent netwerk te ontvangen moet ervoor zorgen dat ze de nieuwe versie van uTorrent gebruiken download. Een verouderde client kan de download snelheid aanzienlijk te beperken.

Ook moeten de gebruikers Torrents liever met veel seeders. Wanneer BitTorrent Download gebruikers hun bestanden te verkrijgen van veel verschillende bronnen. In plaats van een hele bestand te downloaden vanaf een vaste ruimte, is samengesteld in kleine stukjes van vele plaatsen in het computernetwerk. De gegevens worden ook samen uit het geheugen locaties van onvolledige downloads. Als een zaaimachine gebruikers worden genoemd die plaats het bestand, zelfs na klaar downloaden van andere gebruikers. De individuele Torrent download wordt altijd sneller, kan worden gedaan in de meer volledige toegang tot bestanden.

Neemt zuigen het bestand ondanks de huidige klanten en vele zaaien veel te lang, kan de download worden versneld met een paar trucjes.

maken uTorrent sneller

zorgen voor uTorrent stabiele internetverbinding

Veel gebruikers gebruiken hun laptops voor het downloaden van bestanden en vertrouwen op een gebruikte snelle draadloze verbinding. Wat vaak niet opvalt, is dat de draadloze internetverbindingen zijn vrij storingsgevoelig en worden beïnvloed door de signalen in het huishouden. Deze variaties vallen in het gebruik van BitTorrent met parallelle downloaden en bijzonder uploaden. Vaak kan uTorrent maken sneller een directe LAN-verbinding via kabel aan op de modem of router.

uTorrent geven verhoogde prioriteit

Tijdens het uploaden en downloaden en het geheugen van de computer geclaimd in aanvulling op de internetverbinding. Parallelle programma's, kan vooral geopende browservensters een negatief effect op de download snelheid te hebben. Afhankelijk van hoe belangrijk de snelle download, kunnen gebruikers een speciale prioriteit te geven aan het programma.

De makkelijkste via Task Manager kan worden geopend in Windows met behulp van de toetscombinatie Ctrl + Alt + Delete.

Hier zullen gebruikers alle actieve processen zien en kunnen ze te beheren. Ongebruikte programma's kan worden gestopt en de prioriteit van uTorrent worden verhoogd.Daarvoor moeten gebruikers het tabblad processen (Windows 8 details) uTorrent vinden en klik op de applicatie met de rechter muisknop.

maken uTorrent sneller Task Manager

In het drop-down menu kunt u een prioriteit, die als normaal zal werken met de standaard in te stellen. Als je het veranderd naar hoog, wordt de torrent-client een voorkeursbehandeling krijgen zelfs bij een hoge CPU-gebruik. Op drukke of langzame computers kan deze instelling uTorrent sneller te maken en de download is voltooid eerder. Toch kan deze verandering ook leiden tot instabiliteit van het systeem.

Leken, die niet durven om de instellingen van de computer kan uTorrent Turbo Accelerator gebruiken om de snelheid van hun downloads.

map