Verwijder de Federal Trojan op Android – Hier is hoe!

Voor cybercriminelen smartphone klanten is meer rendabel. Dit uit zich onder andere in de verspreiding van virussen, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige software op Android-apparaten. Hoewel er ook een groot aantal anti-virus applicaties - zoals de Android CCleaner - maar: eenmaal breed gemaakt op de mobiele telefoon een trojan dat verdere handmatige stappen nodig zijn om te verwijderen Federal Trojan Android. We zien in de volgende paragrafen hoe het werkt.

  • Opmerking: De term Federal Trojan wordt gebruikt voor twee dingen. aan het worden de verwezen naar de technische implementatie van online zoeken in Duitsland één. Dit Federal Trojan, ook wel State Trojaans paard of politie Trojans, spionnen om de veiligheid, wetshandhaving of inlichtingen verzamelen en zonder medeweten van de betrokken computers en smartphones van verdachten. Hier kunt u lezen over hoe u de echte State Trojans vinden en te verwijderen. Aan de andere kant, Federal Trojan of BKA Trojan ook verwezen naar een vorm van kwaadaardige software die wordt gedistribueerd door cybercriminelen vaak af te persen met de bedoeling van het maken van geld van de slachtoffers. In de tutorial hieronder gaat over de schadelijke software of en hoe de Federal Trojan Android verwijderen.

Verwijder Federal Trojan Android - hoe het werkt!

Onder de naam Federal Trojan heeft op Windows-computers en Android-smartphones een kwaadaardig programma, wat onmogelijk de gebruikelijke gebruik van smartphones maakt verspreiden. Vaak zelfs eiste geld voor de release. De verzoeken om betaling moeten geven in onder geen beding! Waarom dit zo is, wat er achter zit en hoe de Federal Trojan te verwijderen op Android, is te zien in de volgende paragrafen.

Waar komt de Federal Trojan Android?

  • In de meeste gevallen heeft de Federal Trojan geïnstalleerd als een standalone app op de smartphone, zoals de installatie van een schijnbaar onschuldige Mobile app van onveilige bronnen.

  • De Federal Trojan voorkomen door het gebruik van een zogenaamde lock-schermen de gebruikelijke gebruik van smartphones. Bij het vergrendelingsscherm een ​​veiligheidsmechanisme dat onbevoegden toegang krijgen tot computers en smartphones voorkomt wordt genoemd. Door het invoeren van een wachtwoord of een speciale swipe gebaar kunt u het slot scherm te verwijderen en ontgrendelen van de smartphone. In het geval van de Federal Trojan, werd de veiligheidsfunctie van cybercriminelen vrijwel op z'n kop gezet. Het voorkomt eigenaren kunnen toegang krijgen tot hun eigen apparaten.

Zo kunt u de BKA Trojan Android verwijderen

  • Methode 1 - Snelheid: Als u op de home-knop zorgt ervoor dat de lock-scherm verdwijnt voor een paar seconden. Nu is de behoefte aan snelheid! Omdat gedurende de periode van ongeveer vijf seconden moet je de app pictogram om de Federal Trojan vinden, tik-, sleep- te verwijderen in de vuilnisbak, en bevestig de prompt.Verwijder Federal Trojan Android

  • Methode 2 - de Veilige modus: Een andere manier om via de veilige modus. Bij deze werkwijze worden systeemapps uitsluitend geladen. De overige aanvragen worden genegeerd, met inbegrip van de Federal Trojan. Hij kan, als normale apps zijn ook gemakkelijk verwijderd.

Federal Trojan uninstall in zijn vastgezet modus

  • Schakel de veilige modus: Op de meeste apparaten is via de uit-knop in de veilige modus. Voorwaarde voor de methode is in de veilige modus minimaal Android 4.1. Afhankelijk van het model telefoon en het merk van de paden verschillen in licht. Voor Samsung-apparaten als je kunt, wachten tot de soft-key knoppen branden en vervolgens op de Menu-knop totdat de telefoon wordt opgestart bij het opstarten van het apparaat. Op het startscherm kunt u nu het bewijs zie "safe mode." Een andere methode om te schakelen naar de veilige modus, is te zien in deze video:
  • uninstall: Eenmaal in de veilige modus, kunt u gemakkelijk de meest recent geïnstalleerde app met de Federal Trojan verwijderen. Een veilige methode via de instellingen van uw smartphone. de stappen ook enigszins verschillen van elkaar wederom afhankelijk van het apparaat. Meestal krijg je naar de "Settings" in het menu-knop. Hier is te vinden op de eerste verdieping, de sub-categorie "Application Manager". Als u klikt op de "Application Manager", Android een overzicht van alle geïnstalleerde apps op de smartphone. Nu is alleen de meest recent geïnstalleerde app met de Federal Trojan moet je kiezen en klik op de volgende pagina de knop "Verwijderen".
map