Dragon City Cheats? Wij zullen Dragon Master 2023

Dragon City Cheats? Wij zullen Dragon Master

Voordat dubieuze offers aan Dragon City Cheats men moet oppassen. Wat echt helpt bij de bouw van hun eigen draak stad, hebben we samengesteld. lees nu en tips toe te passen!

Of het nu via Facebook of downloaden van de Dragon City app – die wil om zich te doen gelden als de Dragon Master, moet de zaak vanaf het begin goed aan te pakken. Cheats niet helpen, omdat de rest.

Dragon City CheatsZijn er Dragon City Cheats?

Geruchten over Dragon City Cheats zijn gevaarlijk

Waarom? Omdat het strikt genomen geen cheat codes in dit spel. De app voor Android en iOS, evenals de Facebook-spel zijn ontworpen voor in-app aankopen. Cheats zou de bron van inkomsten teniet te doen. Bovendien, achter de aanbiedingen meestal virussen en Trojaanse paarden, dus ons advies: Blijf uit de buurt!

Wat kan echt helpen in het spel zijn een paar trucjes en strategisch belangrijke trucs die een lange termijn ten goede komen. We hebben dit samengesteld:

In plaats van het gebruik van cheats praktische tips

In de Dragon City app is het de taak van de speler om draken te verzamelen, ze broeden, voeden en te verhogen. Waardoor een gezellige huis is net zo belangrijk als de Upleveln de Draak, zodat ze proberen om op te hangen uit de hele wereld overwinningen. Het spel biedt de gamer ook verschillende taken – ongeveer 160 van hen zijn er – u kunt ook aan zonder Dragon City bedriegt. Door het vervullen van deze krijg je beloningen zoals juwelen, goud en voedsel voor de draak. Daarom is het raadzaam om de taken zo goed mogelijk uit te voeren.

  Dragon City Cheats? We shall Dragon Master

Tips voor het bouwen in Dragon City

Dus je kunt beginnen met het fokken, de draak ei een nest moet eerst. De eerste zeer eenvoudig, klein kasteel moet dus worden verhoogd tijdens het spel. Maar eerst moet het voedsel inkoop worden afgedekt. Een FoodFarm moet worden gevonden, waar je tomaten voor de Draken kunnen oogsten. De tomaat niet alleen vullen de magen van de draak, maar ook de experience points.

Dragon City Cheats tomatenMet Tomatern draken worden toegevoerd

Dan is de bouw van Breeding Mountain wordt aanbevolen. Hier kunt u nieuwe drakeneieren en goud te krijgen. Maar in principe bouwen ruimtebesparend, omdat het land is zo ongeveer extreem duur. Daarom rausholen uit hun eigen bezit Altijd alles: verwijder stenen, struiken, bomen, enz., En maken het grootste deel van Say.

Tips voor meer edelstenen (Gems)

Met de Premium valuta, edelstenen, vele Dragon lokken Stad cheats en hacks. Ze zijn zeldzaam in het spel en dus ongelooflijk populair. Ze moeten verstandig worden gebruikt. Wie wil er niet te ruilen voor contant geld (in-app aankopen), komt edelstenen door middel van de volgende acties:

  • volbrengen taken en doelen.
  • Gewonnen gevechten brengen twee pareltjes gedeeltelijk.
  • Connect-account op Facebook. Hier kunt u 10 edelstenen te wissen.

Dragon City Cheats strijdGewonnen gevechten brengen edelstenen in Dragon City

Vrienden en buren zijn nuttig

Vrienden en behulpzame buren zijn erg belangrijk in Dragon City. Je spaart een in veel situaties het gebruik van goud en edelstenen. Dus je kunt gebruiken komen van vrienden van de habitats en nieuw land. Als je speelt via Facebook, kan heel gemakkelijk uitnodigingen sturen en vinden van nieuwe vrienden.

  Dragon City Cheats? Iremos Dragão Mestre

Goud: meer geld in Dragon City

In aanvulling op edelstenen, goud is een belangrijke valuta in het spel dat helpt een vooruit. Zelfs zonder Dragon City Cheats zijn er opties om Gold te krijgen:

  • Het verzamelen van habitats: Aan het begin van het spel, dat is de enige manier om goud te krijgen. Tip: Early stel een Terra-Habitat.
  • De verkoop van Dragons: Deze optie komt later. Een echte cash cow is de Jade Dragon, die tot brengt 100.000 Goud op relatief korte broedseizoen in de verkoop. Zelfs de middeleeuwse draak kan worden gezien met 200.000 goud. Echter, beide kan alleen gebruikt worden op het niveau van de 18e
map