Zo kan het ICQ-account verwijderd!

Zo kan het ICQ-account verwijderd!

schakelt u het ICQ-account vereist enige inspanning. Op het internet zijn er talloze geruchten, zijn er duidelijke antwoorden. vaarwel nu ICQ! In de jaren negentig en het laatste decennium van de boodschapper was één op elke computer. Vooral als tiener was het moeilijk voor te stellen na de ICQ downloaden van een leven zonder de schattige “uh oh”. Vandaag vindt u de desktop bloem vooral met nostalgische vinden. De meeste gebruikers hebben een upgrade naar meer moderne VoIP-provider. Wie kent niet het fundament te gebruiken, zou vooral zijn Verwijder ICQ-account. Jarenlang werd een aanmaning niet voorzien in de bepalingen en voorwaarden van de exploitant en in feite niet mogelijk is. De enige uitweg was verwijderd of beschadigd contact. de rekening kan nu worden gewist door middel van een Internet-vorm.

Vereisten voor ICQ-account te verwijderen

Met het oog op zijn rekening bij de koeriersdienst verwijdert, worden een aantal competenties vereist. Aan de ene kant heb je een account bij ICQ te hebben gecreëerd. Bovendien moet een e-mailadres worden neergelegd bij de service. Dit kan worden gewijzigd in de details. Zonder deze toegang, een opzegging niet mogelijk. Wie heeft zijn wachtwoord vergeten, kan dit opnieuw opvragen op de inlogpagina. Hiervoor is echter een e-mailadres moet worden gedeponeerd. Verwijder ICQ-account Wie gebruikt nog steeds het programma en heeft de software op zijn computer, moeten worden verwijderd voordat de definitieve beëindiging van de rekening ter plaatse van het ICQ-chat. Dit is een probleem het navigeren door het programmavenster van de Boodschappers. Daarnaast is een internetverbinding vereist, omdat de aankondiging via een online formulier wordt gegeven.

Verwijdering account met alle gegevens

Wie weet zijn gebruikersnaam en herinnerde zijn wachtwoord, kan duidelijk op een steenworp afstand van zijn ICQ-account. 1&# 46; stap: Ten eerste moet de Ontslag pagina van de provider in de browser worden genoemd. 2&# 46; stap: Daarna aanmeldt zoals gewoonlijk met zijn geloofsbrieven. Dit is of het ICQ-nummer of de opgeslagen e-mail. In beide gevallen moet het wachtwoord worden ingevoerd. 3&# 46; stap: Nu is de waarschuwing aan alle gegevens gewist moeten worden löschen_ bevestigd door op _ rekening. ICQ rekening Clear Form 4&# 46; stap: De Messenger-service stuurt een bevestiging van de verwijdering van de registratie-adres. De definitieve beëindiging van het account alleen optreedt bij het aanroepen van de e-mail en volg de link daarin.

ICQ Account verwijderen mogelijk zonder een wachtwoord en e-mail?

Veel gebruikers die hun ICQ-account te beëindigen, worden geconfronteerd met het volgende dilemma: terwijl u de gebruikers-ID, maar het wachtwoord is vergeten. Met betrekking tot registreren elke e-mail adres moet worden opgegeven, en het wachtwoord kan nu niet worden vastgesteld. Wie wil de betreffende account te verwijderen zonder deze gegevens, kan proberen dit alleen door de steun. Maar deze procedure is nog onvolwassen en helaas niet instaan ​​voor een goede verwijdering van het ICQ-accounts.

map