Hoe verder te gaan wanneer de Wachtwoord vergeten ICQ heeft? Maak nu slim en terug te geven toegang tot Schnatter service met slechts een paar klikken! We weten dat dit: de lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden is erg lang. Immers, kan bijna alles nu doen vanaf uw computer of smart phone en voor de veiligheid prediken privacy advocaten en andere deskundigen opnieuw en opnieuw: wachtwoorden regelmatig te wijzigen, nooit één en hetzelfde wachtwoord voor alle online accounts. Aangezien je snel weg, zelfs als instant messaging programma ICQ, die is gegroeid sinds haar oprichting in de jaren negentig voor multi-bijvoorbeeld service, laten we zeggen, gebruikers kunnen parallel op al hun apparaten na de gratis ICQ downloaden met kunt verliezen toegang geïnstalleerd ICQ - op voorwaarde natuurlijk, het wachtwoord bekend is. Als u uw ICQ wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuwe met een paar klikken te vragen. Hoe het werkt!

Wachtwoord ICQ vergeten - zullen we een nieuwe te vragen!

  • Degenen die de officiële ICQ client moet heel weinig om het nieuwe wachtwoord te doen. De gebruiker of een belangrijke gebruiker klikt gemakkelijk bij het inloggen op de "Wachtwoord vergeten".
  • Vervolgens zal de internet browser te openen en u wordt doorgestuurd naar de officiële ICQ pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.
  • Hoewel ICQ officieel mogen geen alternatief klanten kunnen gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen, zelfs onder deze omstandigheden. Daartoe roept de ICQ pagina om een ​​nieuw wachtwoord direct te vragen.

Invoervelden op ICQ pagina om een ​​nieuw wachtwoord aan te vragen

Om een ​​nieuw wachtwoord voor ICQ aanvragen, vereist hetzij

  • de E-mailadres, waarmee men zich heeft aangemeld bij ICQ
  • of telefoonnummer (Indien opgeslagen)
  • of ICQ-nummerE-mailadres, telefoonnummer of ICQ nummer één draagt ​​in het eerste invoerveld (1). Daaronder is de CAPTCHA doos. Hier kunt u gemakkelijk de nummers uit het plaatje dragen ernaast (2). Dan kunt u op de gele knop "Next" knop (3) en het wachtwoord opnieuw verzonden via e-mail of sms, en u kunt zich opnieuw aanmelden. Wachtwoord vergeten ICQ" class ="trek links Het ICQ-nummer is een uniek nummer volgorde, die het bedrijf elke gebruiker bij de registratie, vandaar de naam ICQ UIN, dus uniek identificatienummer in het Duits geeft: Uniek identificatienummer. Nummerreeks van ICQ UIN begint bij 10.000 en continu toeneemt. Ondertussen wordt de ICQ UIN in verband met de geregistreerde ICQ primaire e-mailadres en het primaire e-mailadres op zijn beurt met de opgeslagen eerdere e-mail adressen. De zogenaamde ICQ Password Retrieval System is ontworpen om de gebruiker, zoals in het geval dat het wachtwoord als de primaire e-mailadres is veranderd in een hacker aanval te beschermen. Met behulp van de vorige e-mail adressen kan herstellen op deze manier de ICQ UIN opnieuw. Als u uw wachtwoord en ICQ zijn vergeten zijn op de website om een ​​nieuw wachtwoord in een ICQ-nummer aan te vragen, het wachtwoord zal ook worden naar het e-mail adres gestuurd.