het verbeteren van video met CinemaHD

CinemaHD verbetert de kwaliteit van digitale video-opnames. Volgens de fabrikant, de optimizer maakt zelfs met de telefoon opgenomen clips geschikt voor de dvd-speler en Co Nu proberen en video te verbeteren.

het verbeteren van video met CinemaHD

Voor dit doel maakt gebruik van een technologie genaamd CinemaHD ODU (Object Detection Upscaling). Dit moet in staat zijn om het verlies van kwaliteit te voorkomen tijdens het schalen of beter vermomming dan mogelijk is met eerder conventionele optimalisatie algoritmen, zoals Spline of Lanczos is.

CinemaHD video verbeterenhet verbeteren van video? Met CinemaHD dat mogelijk is. (Afbeelding: Screenshot CinemaHD)

verbetering van videokwaliteit met CinemaHD

Dankzij deze operatie is niet alleen kruiden voor mobiel films op, maar evalueert ook conventionele video-dvd's zonder al te veel inspanning om High Definition-films. Gunstig, CinemaHD verwacht dat de klemmen, zodat er geen vervelende zwarte balken ontstaan. Mocht dit inderdaad onvermijdelijk zijn, worden ze gekort op verzoek gemakkelijk geautomatiseerd afstand en is een video te verbeteren.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Tijdens de installatie wordt u gevraagd aan te melden met uw naam en e-mailadres van de fabrikant. Na het klikken op een per e-mail een bevestiging koppeling geleverd krijgt u de activering gegevens van de vrije volledige versie ook via e-mail te ontvangen. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map