WhatsApp verbinden met Facebook: Hoe het werkt

Sinds de fusie van Facebook en WhatsApp klanten dichter bij elkaar steeds dichterbij. Nu kunnen gebruikers WhatsApp verbinden met Facebook. Omdat de gegevens die hier kunnen worden geëxporteerd uit!

Wie het downloaden van WhatsApp voor iPad of iPhone voortdurend niet alleen gebruikt maar ook chats in Facebook Messenger, nu beide kunnen klanten aan elkaar te koppelen. Dus WhatsApp heeft een functie waarmee gebruikers het profiel van gegevens van Facebook introduceerde. Echter, deze optie beschikbaar is tot nu toe alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers.

Bijgewerkt op 19 januari 2017 (Van toepassing op Android en IOS)

Reeds in augustus 2016 WhatsApp heeft haar algemene voorwaarden aangepast. Als je dit hebt bevestigd wanneer de applicatie start, de Messenger automatisch verbinding met Facebook. Om de instelling te wijzigen, moeten gebruikers het hoofdmenu, selecteert u de account-optie en verwijder het vinkje achter aandeel Mijn Account Info. Echter, deze mogelijkheid is slechts 30 dagen na de goedkeuring van de Terms of Service en verdwijnt dan automatisch. Voor meer informatie over hoe u WhatsApp los te koppelen van Facebook, klik hier.

WhatsApp verbinden met FacebookNa de update van de voorwaarden moet u niet zich verbinden WhatsApp met Facebook; dat maakt de Messenger automatisch. Een gegevensbescherming juridisch dubieuze functie!

Het originele artikel uit de 4 juni 2015

WhatsApp verbinden met Facebook: Nieuwe iPhone-functie

Ongeveer een jaar na de overname van WhatsApp lijken beide diensten nu dichterbij komen. Voor het eerst wordt het Facebook-logo in WhatsApp. Het biedt de gebruiker de gegevens van het sociale netwerk in de optie Messenger te importeren. We hebben het hier over het profiel gegevens van Facebook-gebruikers. Ongebruikelijk is echter dat de functie aanvankelijk uitrollen voor iOS, niet Android.

Welke gegevens worden getrokken uit Facebook?

Gebruikers die willen verbinden met WhatsApp Facebook moet ook weten welke gegevens worden geïmporteerd uit het sociale netwerk in de Messenger-app. Zo is de term profielgegevens van Facebook geïnterpreteerd iets anders dan misschien door haar gebruikers. De volgende gegevens zijn in de export:

 • (1) Profiel beeld van Facebook
 • (2) Naam Gebruikers van Facebook

Deze twee gebieden zijn, zoals verwacht, getrokken uit de Facebook Messenger en integreert met WhatsApp. Daarnaast gebruikt de functie aanvullende gegevens uit:

 • (3) de lijst Facebook contact

Echter, deze gegevens niet geïntegreerd als de profielfoto en gebruikersnaam in de WhatsApp-client. De gegevens landen direct in het adresboek op de iPhone. De contacten worden dan regelmatig gesynchroniseerd en altijd geactualiseerd. Echter, de functie neemt van slechts gegevens van contacten die hun telefoonnummer hebben gestort op hun profiel.

Data export via de Facebook-account waarmee de gebruiker is ingelogd op zijn iPhone. Mocht iemand meerdere accounts heeft, dient dit te worden vermeld.

Maak de verbinding tussen WhatsApp en Facebook

Als u besluit om de gegevens te importeren en WhatsApp wil verbinden met Facebook gaat als volgt:

 • Eerste WhatsApp wordt geopend. De instellingen zijn toegankelijk via de menubalk in de rechterbovenhoek.
 • Onder de verschillende instelmogelijkheden verschijnen. Gebruiker klikt hier Profile.

WhatsApp met Facebook data export

 • Nu is de iPhone-gebruikers is de mogelijkheid om gegevens te exporteren. dit zal nemen door te klikken op de data van Facebook gebruikt. Tenslotte is de gebruiker met OK moet bevestigen dat WhatsApp is toegestaan ​​om toegang te krijgen tot Facebook data.
 • Werd de Ok gegeven verschijnen nu Facebook profielfoto evenals de gebruikersnaam die u hebt gekozen in het sociale netwerk, in WhatsApp. Daarnaast is het contact met de iPhone worden gesynchroniseerd.

annuleren verbinding tussen de clients

Wie WhatsApp tijdelijk wilde verbinden met Facebook en nu wilt verbreken, dit kan met een paar klikken.

 • Hiervoor voert de gebruiker eerst de instellingen van zijn iPhone.
 • Daar Facebook wordt nu gezocht. Let op: Dit verwijst niet naar de Facebook Messenger, maar de Facebook-app.

WhatsApp met Facebook ongedaan maken

 • Iedereen die heeft geklikt op Facebook, WhatsApp is een vermelding in de Messenger. De controller naast de boodschapper moet nu worden geduwd om Off. De verbinding wordt verbroken.
 • Wie wil de synchronisatie van contacten tussen Facebook en de iPhone te stoppen, evenals legt de lat naast contacten op Uit.
map