Hier zijn de meest irritante kettingbrieven WhatsApp!

Hier zijn de meest irritante kettingbrieven WhatsApp!

WhatsApp vervelend kettingbrieven Regelmatig verschijnen. Soms is de bizarre bericht wordt niet onthuld. nu meer & breken de keten! Iedereen weet het, maar niemand weet waar het vandaan komt. In het analoge tijdperk hij verspilde papier en müllte het schoolplein om, nu datavolume hij eet en biedt vervelend nieuws: De kettingbrief. De berichten met exponentiële verdeling hebben reeds gevat zelfs als boodschappers. Op dit moment maken heel veel kettingbrieven op WhatsApp de ronde. In sommige gevallen is het schrijven klinkt als een officiële aankondiging tot de oproep voor het kopiëren en doorsturen. kunt downloaden en installeren voor jezelf WhatsApp op de iPad, de berichten verschijnen ook op Apple-apparaten.

De drie meest irritante vormen van WhatsApp kettingbrieven

  1. De “officiële” WhatsApp-bericht
  2. De boodschap van de dood
  3. Vertel me …

1&# 46; De “officiële” WhatsApp-bericht – Leite op, anders zal het duur zijn

Na de overname van de Boodschappers door middel van Facebook een bijzonder grote WhatsApp kettingbrieven in omloop waren. Ze kwamen uit de oude WhatsApp team van de nieuwe CEO of door bezorgde vrienden die wilden de aandacht vestigen op de veranderingen in de algemene voorwaarden. WhatsApp kettingbrief In het vriendelijker versie, de speciale voordelen voor de overdracht zonder de dreiging van negatieve gevolgen, waren gewoon weggegeven. In de variant böswilligeren de authenticiteit van de rekening moet worden gecontroleerd met de boodschap. In alle gevallen wordt het verzoek voor het doorsturen was er. Wie heeft er niet de instructies gevolgd, zou WhatsApp zijn – naar verluidt. Deze berichten zullen altijd in omloop. ook valse viruswaarschuwingen zijn er vaak op de weg. Van deze, moet men niet verward en in twijfel te lezen op de officiële website van de provider.

2&# 46; De boodschap van de dood – je bent de volgende in lijn

Terwijl de kettingbrief van WhatsApp maakt sommige gebruikers voor lichte onzekerheid, verspreid horror kettingbrieven, vooral door jongere gebruikers, angst en terreur. Van tijd tot tijd berichten circuleren met de dood bedreigd. WhatsApp horror Kettenbried Dus, of iets dergelijks, de kern van de boodschap kan worden samengevat. Vaak is de boodschap begint met de gedetailleerde beschrijving van een moord voordat het de ontvanger direct aanpakt. Zulk nieuws reist, mede als audio-bestanden een vervormde stem als wildvuur in de scholen.

3&# 46; Vertel me … – en ik zal u vertellen wat er aan de hand

Strikt genomen, deze games zijn niet WhatsApp kettingbrieven, maar ze worden zo snel verspreiden en zijn net zo vervelend. Eerst wordt de ontvanger gevraagd te antwoorden met een getal tussen 1 en 50, de toestand van de batterij of een lachend gezicht. WhatsApp spel Afhankelijk van de reactie die je moet verschillende taken uit te voeren. De resoluties variëren van geestige verandert de status van gênante foto’s. Op het internet zijn er veel verschillende resoluties aan de verschillende antwoorden. De verhoudingen zijn arbitrair en kunnen in principe worden gekozen door de initiator zelf zijn, terwijl de grenzen niet worden overschreden uit onschadelijke plezier. Of men mitbeteiligt bij doorgifte, elk zelf wordt overgelaten.

map