Smileys voor WhatsApp – meer emoji voor de Boodschapper

Smileys voor WhatsApp – meer emoji voor de Boodschapper

Wie de huidige Smileys voor WhatsApp niet genoeg kan zijn repertoire van grappige foto’s aanzienlijk te verhogen met een app. Hier is alle info!

Smileys, emoticons en emoji zijn nu bijna klassieke communicatie. Met fotograferen en steekwapens, dieren, gebouwen, voedsel of sigaretten in combinatie met een alcoholische drank elk gesprek is meer kleurrijke en grappige. niet genoeg Bildchen wie het via Android en Messenger ter beschikking gesteld, komen met de WhatsApp smileys downloaden enorme voorraden.

Nieuwe smileys voor WhatsApp

Eager Android-gebruikers wachten op de nieuwe emoji, die hold met Unicode 8 op de smartphone feeder zijn. Als dat te lang duurt, wat kan maken, van tevoren met een speciaal op maat van WhatsApp applicatie Color uw dagelijkse display. Of Super Mario of het Vrijheidsbeeld, of racewagens of stille schoonheden, de selectie van de Smileys voor WhatsApp is enorm na het installeren van de app.

een grote smiley gezicht, met die vertrekt de toepassing opent verschijnt op het display. De gebruiker kan kiezen uit categorieën zoals Smiley, stickers, Memes, pictogram, dieren, liefde of gezichten. Als u een afbeelding hebt gekozen, kan de iconografische meesterwerken direct worden verstuurd via messenger alle contacten. Echter, de app heeft één nadeel: De foto’s zijn eigenlijk foto’s en stuurde als zodanig. Zodat ze niet werken als de meer dan 850 verschillende beelden die worden geassocieerd met het Android-toetsenbord voor de beschikbare Messenger, en die kunnen worden geïntegreerd, zowel in de tekst en kan ook worden gecombineerd met elkaar.

Smileys voor WhatsApp

communiceren creatief met de klassieke emoji

Als u wilt een extra Smileys voor WhatsApp geïnstalleerd, kunt u nieuwe woorden maken op basis van de combinatie van verschillende emoji. Vooral populair zijn veilig grof taalgebruik, die bijvoorbeeld een foto puzzel niet langer een dreigende karakter hebben, maar eerder een vrij hoge amusementswaarde.

  Smileys for WhatsApp - more emoji for the Messenger

Smileys voor WhatsApp scheldwoorden

De bovenstaande combinaties zijn de volgende beledigingen:

  • arme varken
  • Ar gat ***
  • bastaard
  • Partykiller
  • Warmduscher

Als je het leuk meer onderhoudend, zelfs te creëren foto puzzels voor series, boeken, films, of een andere categorie uit de overvloed aan emoji, met een beetje vindingrijkheid. Zo bijna alle kunt spelen via WhatsApp games.

De smileys en emoticons daadwerkelijk misverstanden uit de wereld omdat ze niet hoorbaar tonaliteit van wat er gezegd wordt in ieder geval tot op zekere hoogte – symbolisch gesproken – maken hoorbaar, is algemeen bekend. Maar bijna niemand weet dat emoji kan reden voor misverstanden. Dit is deels te wijten aan verschillende culturele achtergronden van gebruikers wereldwijd vertegenwoordigd en de andere eenvoudigweg aan onwetendheid. Wie wil om te schitteren met kennis, hier vindt decodeert de WhatsApp Smileys belang.

map