Exchange: Dungeon Boss cheats tegen Top 5 tips

Exchange: Dungeon Boss cheats tegen Top 5 tips

Hoewel vele kanten beloven, Dungeon Boss Cheats is er niet. Wat je krijgt hier is niet nuttig in het spel nog leuker. Hoe zit het met nuttige tips? hier meer lezen!

Voordat je echt kunt laten ongedwongen hangen na het downloaden van de app Dungeon Boss keer de baas, moet je wennen om te concurreren met andere. Velen die duurt te lang, zodat ze op zoek zijn naar manieren om vals te spelen. Zal dat helpen?

Dungeon Boss CheatsIs er Dungeon Boss Cheats?

Met Dungeon Boss Cheats sneller Super Boss?

Zonder veel moeite, komt u bij het zoeken naar cheats of hacks op talloze deals in het netwerk. De belofte een oneindig aantal punten en diamanten en alles onder de zon. Als je echt wilt om vooruit te komen in het spel, moet niet ingaan op deze deals dierbare. Niet alleen is dit beloften leeg, in plaats daarvan, de gebruiker gevaarlijke malware of virussen, onbedoelde abonnement ontvangt of de gevoelige gegevens in gevaar brengen. In het beste geval wordt hij gevangen alleen door de ontwikkelaars en blokkeerde zijn rekening.

Dungeon Boss Cheats voorzichtigheidPas op voor dubieuze aanbiedingen die cheats beloven voor Dungeon Boss

Fair uitwisseling: Cheats Vs

Natuurlijk, ons advies aan iedereen die ‘s nachts naar de top van het spel te krijgen, maar ze brengen meer dan deze vermeende Dungeon Boss vals te spelen in ieder geval. Wie houdt rekening met de volgende tips mag niet bedriegen ter hand nemen om vooruit te gaan nochn echt geld.

Tip # 1: upgrade helden

Naast het verzamelen van held, is het uiterst belangrijk om zijn personages nog krachtiger te maken. Dit kan door gebruik te maken Ehrfahrungspunkten en munten te verkrijgen op het vechten en schuren de kerkers. Bovendien, degenen die de dagen taken hebt voltooid is sneller. Men moet altijd de tab “Heroes” in het achterhoofd. Licht is er een groene edelsteen, u kunt upgraden.

Dungeon Boss Cheats TipsZijn Dungeon Boss upgrade helden

Tip 2: nederlaag Evo Monster

Met behulp van de zogenaamde Evo Monster Ascend krijger. Waar ze te vinden, kunt u controleren op het karakter. Dan moet je zo snel mogelijk naar de kerker. In de strijd is voordelig alle monsters te doen zonder aarzelen, omdat ze snel wegrennen.

Dungeon Boss Cheats Evobrengen Evo mosnter snel mogelijk aan het spoor

Tip 3: Get vrienden te helpen

Dit spel is niet een one-man show. Dus je hebt een paar vrienden en bondgenoten moeten vinden, kunt u vragen om in een noodsituatie tijdens de slag om hulp. Zo kunt u grote schade zonder Dungeon Boss cheats te doen. Dus je weet wie het beste reageren in een dergelijke situatie, is hier een overzicht van de balans van de macht:

  • Red Fire > Green Nature & Bluewater
  • Bluewater > Red Fire & Green Nature
  • Green Nature > Bluewater & Red Fire
  • Yellow Light > Purple Dark
  • Purple Dark > Yellow Light

Tip: Terwijl epische kerkers helaas kun je geen vrienden te roepen.

Tip 4: verdedigen hun eigen kerkers

Vanaf de 10e verdieping, de speler krijgt zijn eigen kerker. te verdedigen dit is de A en O. Je moet altijd vernietiging van een bepaalde hoeveelheid munten om de bescherming en goudproductie upgraden. Je moet ook de ontwikkeling van een paar sterke held voor de verdediging.

Tip 5: Healing Potion

Alvorens een baas gevecht, moet u ervoor zorgen dat u een healing potion – die zo effectief is als Dungeon Boss cheats zijn. Dit kan helpen een zaak, zonder verlies van een held om de baas te verslaan.

map