Is cine.to legaal? – Hier Gibt’s alle info!

is cine.to juridische of dreigen dure waarschuwingen voor het streamen van films en blockbusters? We verduidelijken en te onthullen of gebruikers maken strafbaar de cine.to downloaden bij gebruik van de streaming portal!

Is cine.to legaal is of niet?

In cine.to is de Partner Portal van de al even populaire en controversiële tv-serie streaming platform "Burning Series", cine.to richt zich volledig op de andere kant, speelfilms en heeft meer dan 40.000 titels in de aanbieding bereikt. In tegenstelling tot de film vaste tarieven zoals Sky ticket, Amazon Prime, Netflix of max kathedralen zijn er alle films gratis. Dit moet filmfans die geconfronteerd worden met de cine.to aanbod, sceptisch te maken en ze zullen zich afvragen of cine.to juridische en of u kunt ook ruilen voor dure waarschuwingen bij het bekijken van de films.

cine.to juridischeDeze vraag heeft vele filmfans: Is cine.to legaal of illegaal?

Is cine.to slechts één type film zoekmachine?

De juridische situatie bij het streamen van films op film portals zoals cine.to, kinox.to of Burning Series is controversieel, zelfs voor advocaten. Ongetwijfeld, het is schending van het auteursrecht. Operators zoals cine.to, stellen echter dat ze niet gastheer van de films zelf, en de enige link naar externe hosting als VIVO, stroom wolk, open laadbak, Vidbill en FLASHX waarop de films worden aangeboden. Daarom, als het inderdaad maar een soort film zoekmachine.

cine.to ontkent zelfs de verantwoordelijkheid voor de links naar de filmpjes

Degenen die willen meer detail te kennen en te zoeken in de zogenaamde DMCA, het ervaren van de volgende: "Alle Aangeboden bestanden worden opgeslagen op externe hosts-bestand heeft op geen enkele wijze in verband met cine.to ... cine.to biedt, gedraagt ​​zich als een zoekmachine, alleen links naar bestanden en de bestanden niet zichzelf ... (we) niet post links naar externe inhoud hier - dit wordt gedaan door vrijwilligers, die niet in contact komen met de cine.to administratie." Zo cine.to ontkent zelfs de verantwoordelijkheid binnen de eigen site links die naar verluidt in te stellen om de films door "vrijwillig" worden die niet in contact met de operator.

Is streaming films via cine.to legaal of illegaal?

Wij raden de film aan vrienden, cine.to niet zo goed als het gebruik van andere dubieuze streaming services en in plaats daarvan de voorkeur aan een maandelijks abonnement op een gerenommeerde film flat rate als Netflix, Maxdome & Co om te investeren. Zo kunt u genieten van een zuiver geweten en zonder angst voor dure waarschuwingen huidige blockbusters of serie hoogtepunten. Voor degenen die het advies van een aantal advocaten dat er geen legitiem exemplaar wordt gemaakt tijdens het streamen en het bekijken van de stromen dus nog steeds in beweging binnen een juridisch grijs gebied, neemt een zeker risico te volgen, maar tot nu toe geen waarschuwingen bekend in cine.to. zijn geworden

map