sparen DriveNow uur Pakket Boeking en in een lange reis 2023

sparen DriveNow uur Pakket Boeking en in een lange reis

de DriveNow uur pakketten zijn bijzonder geschikt voor langere tochten met de autodeeldienst van BMW en Sixt. hier is hoe u kunt besparen, pakketten geboekt en wat ze kosten!

Eigenlijk DriveNow is bijzonder geschikt voor korte afstanden in de steden: Na het downloaden van de app DriveNow gemakkelijk vinden van de juiste auto in de buurt, krijgen in en snel naar het evenement of de partij Shopping huis. Maar DriveNow is gekomen met een hele reeks voorstellen, met die korte uitstapjes of langere trips ook goedkoop kunnen worden geboekt.

DriveNow uur Lunches: Ideaal voor reizen tussen de drie en 24 uur

Over het algemeen, BMW en Sixt te bieden in vier tijd opties. Echter, de pakketten niet kan – net als alle andere aanbiedingen – via app, internet of telefoon worden geplaatst, maar moet worden geselecteerd voordat het wegrijden in de auto.

DriveNow uur pakkettenDriveNow uur verpakkingen moeten direct worden geboekt bij de auto.

Vanaf dit punt weinig tijd omdat de DriveNow uur pakketten slechts één stuk kan worden verplaatst. Dus er is geen tijd rekening die willekeurig kan worden verdeeld. Alle pakketten hebben een bepaald aantal kilometers opgenomen afhankelijk van de geselecteerde tijd. Elke extra kilometer mislukt daarna met 29 cent te boeken. Als de gereserveerde tijd wordt overschreden, zal de goedkoopste standaard tarief van 31 cent per minuut in rekening gebracht. Het pakket prijzen zijn onafhankelijk van de grootte en de uitrusting voor alle modellen.

 • drie uur en 80 km: 29 euro
 • zes uur en 120 km: 54 euro
 • negen uur en 200 km: 79 euro
 • 24 uur en 200 km: 109 Euros

DriveNow uur pakketten kostenAfbeeldingen: DriveNow

Prepaid en soberheid: Het alternatief voor korte trips

Als de DriveNow uur pakketten te lang worden ingesteld, zijn er goedkope alternatieven die kunnen besparen, zelfs op korte hop. U kunt ook toegang krijgen tot een onbeperkt prepaid pakket, of een soort abonnement dat is 30 dagen geldig en wordt automatisch verlengd zonder online mededeling, voor nog eens 30 dagen.

 • Onbeperkt prepaid pakket: 500 minuten voor het 135 euro

In dit pakket 200 kilometer per huurtransactie zijn opgenomen. Indien binnen een huurperiode een grotere afstand aan te drijven, vallen de kosten van 29 cent per kilometer.

 • maandelijks 60 minuten voor het 16 euro
 • maandelijks 125 minuten voor het 32 euro
 • maandelijks 240 minuten voor het 60 euro
 • maandelijks 500 minuten voor het 120 euro

Ook hier, ongeacht de kenmerken en het model van de prijzen voor alle auto’s van de provider van toepassing zijn.

Property Policies inbegrepen in alle pakketten

Alle pakketten zijn de gemeenschappelijke kosten zoals verzekeringen, gas of elektriciteit en parkeren zijn inbegrepen. Meer kosten kunnen dus alleen ontstaan ​​in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld door bekeuring of defecte klantenkaart. Echter, een extra vergoeding vereist DriveNow voor uitstapjes naar de punten van belang, zoals:

 • de luchthavens van Berlijn (Tegel en Schönefeld), Hamburg, München, Keulen, Düsseldorf en Wenen
 • en rijdt van Keulen naar Dusseldorf (en vice versa), of Hilden / Gerresheim en na Neubiberg / Beieren film stad.

De kosten variëren hier tussen drie en twaalf euro.

map