Audioboeken en hoorspelen zijn alle woede. Maar waar sprake is van een goede selectie audioboeken gratis te downloaden? We tonen onder de beste bronnen waar de gebruikers luisterboeken gratis kunt downloaden of te luisteren. Te dien einde, meer nu!

Audiobooks gratis downloaden in de eLibrary

Hoorspelen en audio boeken zijn berucht duur. Maar er is een andere manier om geluk: Er zijn een aantal goede bronnen waar u luisterboeken gratis kunt downloaden. De allereerste station voor audio boek Friends is de eLibrary app. Met deze klant een stadsbibliotheek niet alleen audioboeken en hoorspelen kan, maar ook eBooks, eMagazines, ePaper, eAudios en eMusic te gebruiken op Android of iOS smartphones en tablets.

audioboeken gratisAls er audio boeken gratis te downloaden? (Foto: eLibrary / Redactie)

specificeren in het zoekvak auteur of titel

Wie op zoek is naar een bepaald audio-titel van het boek geeft het zoekvak de eLibrary auteur of de titel en selecteer het mediatype van eAudio. Prompt alle relevante audioboeken en hoorspelen worden vermeld die beschikbaar zijn in de respectievelijke eLibrary zijn. Alle audio boeken gemarkeerd met een groene stip en kunnen direct beschikbaar worden geladen en geraadpleegd.

zet Gereserveerd items en geef uw eigen e-mailadres

Als een Titiel echter al geleend wordt afgebakend met ... Waarschijnlijk verkrijgbaar. Het aantal kopieën en de maximale uitleentermijn wordt ook gegeven. door te klikken op Reserved items van de titel te stellen is gereserveerd. Nu zelfs geef uw eigen e-mailadres en wanneer het item beschikbaar is, een kennisgeving via e-mail. Aangezien niet alle lezers om volledig de uitleentermijn te gebruiken, komt men vaak veel sneller om het gewenste audioboek dan ik dacht.

Audioboeken gratis eLibrarylenen audio boeken gratis via eLibrary (Foto: editorial)

vorleser.net met meer dan 750 gratis Audio Books

Een andere uitstekende bron voor fans van audioboeken is de vorleser.net download. Hier is een vrij goede selectie van audio boeken uit verschillende literaire genres van de hoogste kwaliteit is beschikbaar als gratis download op de sprookjes van Grimm klassiekers uit de wereldliteratuur. Het aanbod omvat al meer dan 750 luisterboeken. Alle audio boeken zijn beschikbaar in mp3-formaat gratis te downloaden.

Audiobooks vorleser.net gratisvorleser.net als een goede bron voor fans van audiobooks (Foto: editorial)

Maar het aanbod van vorleser.net is eigenlijk legaal? Volmondig ja! De meeste auteurs in vorleser.net, zoals de gebroeders Grimm of Jules Verne overleed voor meer dan 70 jaar, zodat hun werken als "publieke domein" kunnen zich aanmelden en maak iedereen met wat hij wil. Vorleser.net gebruikt deze voor het fotograferen van de werken en nieuwe weg als download te geven.

Audio boeken gratis: Free Hörspiele.de een goudmijn voor audioboeken

Zelfs de gratis te downloaden Hörspiele.de biedt audioboeken zoals een audio stream gratis. De audio boeken kunnen ofwel worden gedownload of afgespeeld gestreamd in real time op de computer. Meer dan 1.000 gratis audio boeken en hoorspelen online beschikbaar. Gratis Hörspiele.de aanvallen bijvoorbeeld om vrij beschikbare audioboeken en hoorspelen van de publieke radiozender. Onder andere is er de "plaats van het misdrijf". "The Three" of de Sherlock Holmes verhalen hoorspelen en luisterboeken gratis te downloaden.

Audio boeken gratis gratis Hörspiele.deGratis Hörspiele.de biedt 1.000 gratis audio boeken en hoorspelen (Foto: editorial)