Wie gratis ebooks wilt downloaden, moet u de eLibrary app te grijpen. We tonen de beste bronnen, waar gebruikers kunnen downloaden en lezen eBooks gratis. Te dien einde, meer nu!

eBooks gratis te downloaden in de eLibrary

Wie boeken op Amazon & Co koopt, hebben meestal om bijna net zo veel als te betalen voor de gedrukte edities van boeken. Daarom hebben veel wonder boekenwurmen hoe en waar kunnen zij de digitale boeken gratis lezen. Gelukkig zijn er enkele goede bronnen waar u eBooks kunt downloaden gratis en legaal. Bijzonder populair vanwege de zeer uitgebreide assortiment is de eLibrary van de stad bibliotheken. Op deze manier kunnen klanten van een openbare bibliotheek eBooks lezen zonder extra kosten alle soorten.

gratis ebooksgratis ebooks: Wat zijn de beste bronnen? (Foto: pixabay / Redactie)

Dag- en weekbladen gratis te downloaden

Het aanbod van online leningen blijft niet beperkt tot eBooks. Er zijn ook tal van dag- en weekbladen en maandbladen beschikbaar als gratis download om ze te lezen op uw desktop PC of met de online leningen app op Android of iOS smartphones en tablets. De behandeling van de eLibrary is heel simpel. De gebruiker voert in het zoekvak van de online leningen een term die de auteur of de titel van het boek en selecteert het type media eBook of ePaper.

lenen eBooks gratiseBooks gratis geleend in de eLibrary (Screenshot: editorial)

Gratis ePaper met tijdschriften van alle soorten

Overwegende dat de digitale boeken zijn opgenomen, zoals verwacht in de eBooks, verschuilen achter onze "ePaper" Kranten en tijdschriften van alle soorten. De gebruiker kan dus bijvoorbeeld, huidige of vroegere edities van dagbladen zoals de Frankfurter Allgemeine Zeitung en de Süddeutsche Zeitung Of lees als Time, Spiegel, Focus en Stern.

Er zijn in de eLibrary ook tal van speciale maandbladen over verschillende onderwerpen. Een klik op paper geeft een goed overzicht van welke trays beschikbaar. PC-tijdschriften en dier tijdschriften om kunst en reisgidsen, de eLibrary biedt een brede selectie.

eBooks gratis ePaperGratis ePaper zijn beschikbaar, waaronder reis- en kunsttijdschriften in de eLibrary. (Screenshot: Redactie)

zet Gereserveerd items en geef uw eigen e-mailadres

Wanneer een e-boek al is geleend, kan de gebruiker deze melding te maken. Hij ziet ook hetzelfde wanneer deze is naar verwachting beschikbaar zijn. De datum is slechts een indicatie gegeven. De meeste tijd die nodig is om het gewenste eBook of ePaper krijgen, zoals sommige lezers van de digitale boeken eerder terug te keren of zelfs niet eerst te krijgen. set een klik op Gereserveerde items en geef uw eigen e-mailadres en u ontvangt een melding wanneer het eBook is beschikbaar voor download.

eBooks downloaden gratis bij Project Gutenberg

Wie klassiekers uit de wereldliteratuur. onderzocht Project Gutenberg gebruikt als steunpunt voor gratis boeken. De Project Gutenberg Download biedt een digitale bibliotheek van meer dan 50.000 gratis e-books te downloaden. Het online boek catalogus bevat ook een Duitstalige boekenplank die heel duidelijk wordt gesorteerd op onderwerp. De Project Gutenberg werkt niet auteursrechtelijk beschermd. Daarom kan men legaal en gratis te bladeren in de open-access eBook-database via literatuur klassiekers uit de hele wereld.