Kerstmis als een geanimeerde wallpaper op je bureaublad 2023

Kerstmis als een geanimeerde wallpaper op je bureaublad

Wie Kerstmis als een geanimeerde wallpaper wil om te vieren op het bureaublad, is keuze te over. Naast tal van winter of feestelijke wallpaper – zoals de Kerstcadeautjes Wallpaper Download – Toveren vooral bewegende achtergronden een feestelijke sfeer. Met fonkelende sterren flikkerende kaarsen, vallende sneeuwvlokken of elke monitor in om zelfs de grijze kantoor wordt een kerst hoogtepunt.

Kerstmis als een geanimeerde wallpaper

Vier Kerstmis als een geanimeerde wallpaper

Een sneeuw bedekt huisje door een sprankelende beek, een sneeuwpop – alle dansen rond druppelen sneeuwvlokken: The Animated Kerst Wallpaper Download biedt niet alleen deze idylle. Een totaal van vijf verschillende geanimeerde ontwerpen kunnen worden gedownload als een gratis proefversie. In aanvulling op de winter landschap, biedt het pakket atmosferische flikkerende kaarsen in besneeuwde ramen, fonkelende kerstbomen in Sterrennacht of roterende ballen van Kerstmis. Alle motieven gemeen hebben is dat ze een feestelijke sfeer te creëren en aansluitgebruiker aan de feestelijke dag. U kunt de geur van koekjes en glühwein ruiken letterlijk, als je één van de motieven hebben gekozen en de monitor is verfraaid met scènes van Kerstmis. Of u nu op een pc thuis of op kantoor computer: Deze achtergrond beelden van de geest van Kerstmis is vooral de kamers. Zo kan de tijd tot aan de feestdagen, het overbruggen van de geschenken en braden in een gepaste stijl als een echte manier.

Kerstmis als een geanimeerde achtergrond voorbeeld

Download de gratis demo-versie

Om een ​​geanimeerde kerst wallpapers op het bureaublad te krijgen, moet alleen het bestand worden gedownload en de gecomprimeerde map uit te pakken. Na een klik is voldoende over het onderwerp en het straalt als een Christmassy Wallpaper. Een installatie voor de geanimeerde behang is niet nodig. Wen verstoren de pictogrammen op het bureaublad van programma’s en documenten in de feestelijke taferelen, kan het gemakkelijk te verbergen in de instellingen. Daarnaast kan de prioriteit van de geanimeerde behang worden verlaagd als de animatie te veel systeembronnen neemt. Na de gratis trial-versie, kunnen gebruikers kiezen voor een ander onderwerp uit de verpakking, terug te keren naar hun oorspronkelijke behang of de aankoop van de betaalde volledige versie op de website van de aanbieder. De link naar het product verschijnt automatisch na het einde van de testperiode. Wat de fabrikanten ligt naast de kerstmotieven vele andere geanimeerde achtergrond die kan worden getest of gekocht.

  Kerstmis als een geanimeerde wallpaper op je bureaublad

Klassieke kerst muziek op YouTube

Wie Kerstmis is niet voldoende als een geanimeerde behang, die kan nemen een van de vele YouTube-video’s die betoveren met bijpassende muziek en sfeerbeelden. Gemakkelijk om full screen mode geactiveerd door te klikken op de juiste vak aan de onderkant van een videoclip, en laat je meeslepen in een betoverende kerst werelden worden uitgevoerd. Onze absolute favoriet is de Music Klassieke kerst:

Let op:

Voor de gratis demo-versie geen installatie nodig. Ontvang occasionele gebruikers die vragen om een ​​programma genaamd Software Informer installeren. Deze tool is voor mensen die willen Kerstmis te gebruiken als een geanimeerde behang, niet vereist. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits, en mag niet worden geïnstalleerd.

map