WhatsApp Plus smileys: Best of emoticons om te chatten 2023

WhatsApp Plus smileys: Best of emoticons om te chatten

WhatsApp Plus Smileys Spice up gesprekken met geestige op emoji andere chatprogramma’s. Chat Tende eigenaren van Android-smartphones kunnen downloaden WhatsApp Plus en verhogen hun repertoire van smileys. Oorspronkelijk zou de kleine afbeeldingen eenvoudig te vervangen bepaalde woorden om de ruimte te sparen voor korte berichten en chats. Nu is er nauwelijks stemming of activiteit die niet door een kleine gele cirkel of een mini-kunstwerk kan worden overgebracht.

Google Hangouts geesten in WhatsApp Plus Smileys

De standaard versie van de Messenger-app biedt gebruikers 464 voorgeprogrammeerd beelden die in conversaties kunnen worden ingevoegd. En toch mis je zo nu en dan een zeer specifieke expressie of emoji, die bekend zijn uit andere programma’s.

Een van de meest populaire extensies van WhatsApp Plus Smileys zijn kleine emotie barometer in ghost vorm van Google Hangouts.

Terwijl de meeste Smileys van gele ballen zijn gemaakt met een variabele grafische gezichtsuitdrukkingen, de getekende emoticons te onderscheiden van hun collega’s. De kleine tekeningen hebben hun geschilderd karakter een bijzondere charme dat iemand moeilijk kan weigeren.

WhatsApp Plus Smileys

Verbannen Skype smileys in WhatsApp Plus

Toch zal de fractie van de ronde smileys worden versterkt in de geavanceerde selectie in het Messenger. Liefde, rillingen en vloeken ballen rondspringen naast blote billen en gebaren dat men nauwelijks zijn ouders zou laten zien.

Veel populaire en verborgen smileys van Skype hebben ook het in het chat van WhatsApp kloon. Dit omvat de voorheen verborgen fubar-Smiley, wie is de gesprekspartner van de vogel. De VoIP-provider was het gebaar om ungesittet en niet langer vertegenwoordigt hen. Deze hebben betrekking op de makers van WhatsApp Plus niet, de Smiley leeft voort.

  With WhatsApp Plus Themes change the design of the popular App

WhatsApp Plus Smileys selectie

meme chatten

Een andere hoek expliciet zijn de leuke smileys. Dit, in beide richtingen, grove tekeningen worden ondergebracht bij het plusteken. Hiervoor werden de meest populaire memes van het web verwerkt tot symbolen die gebruikt kunnen worden in gesprek. Of het nu voor jaren leven op het internet Pedobear, de wanhopige reactie van Captain Picard of gezichtsuitdrukkingen van de havermout: Voor de meeste van deze beelden zijn er geen woorden die de inhoud voor zover van toepassing zou kunnen brengen.

WhatsApp Plus Smileys Memes

Extra Smileys Plus gebruikers zijn alleen zichtbaar voor andere WhatsApp

Voor het leiden van een gesprek met WhatsApp Plus smileys, moet u ervoor zorgen dat de ontvanger heeft ook de installatie van de Messenger extensie. Alle geen deel uit van de oorspronkelijke emoji kan alleen worden gedecodeerd door de WhatsApp Plus applicatie. Als de beller gebruikt de standaard variant van de Boodschappers, zelfs de meest gedetailleerde graphics worden weergegeven als vraagtekens of nondescript rechthoek in de tekst.

map