Als u installeert WhatsApp Plus moet WhatsApp vóór verwijderen. Andere dingen om op te merken nu uit & genieten Plus functies. Degenen die de toekomst willen genieten van meer vrijheid en extra functies tijdens het chatten is goed voorzien met de plus Messenger. Echter, met het oog op de chat-service te gebruiken, het is nog niet klaar met de pure WhatsApp Plus download. A rocket science, maar het is niet, je hoeft alleen maar te volgen een paar kleine trucjes. Wat zijn ze installeert WhatsApp Plus in staat zijn om de volgende instructie te geven.

installeert WhatsApp Plus & genieten van extra functies

Voor de installatie van de Messenger-app met de Plus maakt vooral voor gebruikers sense, waarin een individuele gebruiker is belangrijk. Zo is de chat client brengt een enorm scala aan kleuren en thema's voor het personaliseren van het oppervlak. Daarnaast size afbeeldingen en bestanden gemakkelijk kunnen worden verzonden met een grootte van maximaal 50 MB. Echter, moet iedereen zich ervan bewust dat er problemen met de boodschapper om een ​​niet-gelicentieerde programma. installeert WhatsApp PlusInstalleer WhatsApp Plus - dus het werkt! (Foto: rafalense / Redactie)

Installatie in stappen van boodschappers

Zoals reeds aangegeven, is het niet gedaan met eenvoudige installatie en start de Android-app. Degenen die de stappen goed te volgen, maar kunnen zich verheugen op vele nieuwe functies binnenkort. En hier is hoe: Stap 1: uiteraard zonder het downloaden van de app niets werkt. Op onze download portal, de APK is beschikbaar als gratis download. Deze eerste download op de PC uit en trek een USB-kabel aan op uw Android-smartphone. Stap 2: Normaal gesproken zou men verwachten, volgt nu de stap van de installatie. Maar eerst een kleine truc is nodig, want om verder te gaan, de officiële WhatsApp moet op de smartphone geïnstalleerd. Iedereen die is met behulp van WhatsApp nee, dat eerst WhatsApp moet downloaden en er een account aan te maken. Stap 3: Deze stap is alleen relevant voor WhatsApp-gebruikers: Om ervoor te zorgen alle eerdere chatgeschiedenis en contacten, moet een back-up worden gemaakt. Hiervoor gewoon instellingen > Chat-instellingen > Back-up om een ​​back-up van alle gegevens. Installeer WhatsApp Plus Backup(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)Stap 4:Nu verwijdert u de originele versie van WhatsApp. Dit is een voorwaarde om te kunnen WhatsApp Plus installeren. De twee komen Messenger anders in de weg. Installeer WhatsApp plus bron(Screenshot: Redactie)Stap 5: Nu een laatste tussenstap is noodzakelijk om een ​​vlotte montage te garanderen. Op de smartphone voor het eerst een instelling met betrekking tot app-bronnen moeten worden veranderd. Onder Instellingen en veiligheid is er een moment dat de installatie van onbekende bronnen mogelijk maakt. Dit moet worden geselecteerd. Stap 6: Nu is de APK van de boodschapper kan eindelijk open op de telefoon en dat de installatie worden uitgevoerd. Stap 7: nog steeds slot te registreren, met het telefoonnummer en dan genieten van de extra opties. Installeer WhatsApp Plus Themes(Screenshot: Redactie)