Met WhatsApp veranderen Plus Thema's van het ontwerp van de populaire App

Met WhatsApp veranderen Plus Thema’s van het ontwerp van de populaire App

De uniforme look is uit – dankzij de WhatsApp Plus Themes. pimp nu de populaire Messenger-service voor persoonlijk programma! De afgestemde versie van WhatsApp heeft een grote aanhang. Wie heeft er niet: Hier kunt u WhatsApp downloaden Plus gratis te downloaden. Met de kloon, kan de gebruiker niet alleen grotere bestanden te sturen, maar ook de look-and-feel van de Messenger-app. Waar het allemaal over gaat en hoe het werkt, worden de volgende items. hier leren meer nu!

Instellen van WhatsApp Plus Thema’s gemakkelijk

Bijna herinner me de vele WhatsApp Plus thema’s een beetje van de vrije blogging software WordPress. In dit het uiterlijk en het ontwerp kunnen ook variëren door verschillende thema’s, terwijl de basisfuncties worden gehandhaafd. werkt op vergelijkbare wijze goed WhatsApp Plus. Voorwaarde om de kleurrijke Messenger Thema natuurlijk gebruik maken van de WhatsApp-software, plus. Na het opzetten van de afzonderlijke ontwerp is slechts een paar klikken verwijderd.

Eenvoudig menu icoon Select Plus. Vervolgens gaat het met de menu-items Thema’s en download. In de instant messaging-dienst, zijn tal van thema’s geïntegreerd, zodat u kunt van dit thema Pool Selecteer de gewenste ontwerp comfortabel. Praktisch: Net als bij de WordPress thema’s worden weergegeven in een preview. Op deze manier kunt u kijken alvorens deze te activeren al weet wat hermacht het nieuwe thema.

WhatsApp Plus Themespimp Messenger voor persoonlijk programma met WhatsApp Plus Themes

gebruik maken van WhatsApp Thema’s van derden

Wie kent niet de juiste ding in weerwil van de vele thema’s die vooraf geïnstalleerd in WhatsApp Plus vinden, kunt u vinden op andere sites. Veel site-exploitanten hebben al het thema aangenomen. Een goede selectie biedt deze webservice. Hier, veel te vinden bijkomende WhatsApp Plus thema te animeren de Messenger-service om persoonlijke programma.

WhatsApp ontwerpen van voetballers en striphelden

Op deze site is er een grote selectie van geschikte WhatsApp Plus thema’s. De fans van Ronaldo zijn goed op hun kosten, zoals Friends of the Miions of Super Mario. Gewoon downloaden en te bekijken toekomst chatgeschiedenis met de gewenste stijl.

WhatsApp Plus selectie ThemesWhatsApp Plus Theme for fans van Ronaldo

WhatsApp Plus met extra opties in de Themes

Met WhatsApp Plus is een getunede versie WhatsApp voor Android smartphones, die extra opties voor het aanpassen van de populaire Boodschappers biedt. De gewijzigde versie van de messenger WhatsApp uitgebreid naar interessante mogelijkheden, variërend van thema’s en kleurenschema’s door naar de app pictogrammen, wijzigen. Een ander voordeel van WhatsApp Plus: Foto’s worden niet afgebouwd WhatsApp Plus in de resolutie en beeldkwaliteit.

Daarnaast kunt u aanpassen met WhatsApp Plus de achtergronden in de chat en menu windows op wil en de tekst kleuren te veranderen. Gebruikers zijn creatieve ook actief in de lay-out, lettergroottes en kleuren en grootte van de afbeeldingen in de chat. Rond 700 gratis thema’s beschikbaar na de WhatsApp Plus Download al beschikbaar.

WhatsApp Plus is nu ingesteld

Een groot voordeel van WhatsApp Plus zijn dus tal van mogelijkheden om de Messenger-app te maken als ze willen. Binnen de app uit honderden thema’s klaar voor gratis. Er zijn ook tal van andere aanbieders die extra thema’s voor gratis en zijn eenvoudig te installeren.

Echter, WhatsApp Plus is geen officiële extensie. Vandaar dat het alternatief WhatsApp Messenger was te wijten aan een bevel van WhatsApp helaas sindsdien uitgeschakeld en aangepast.

map