WhatsApp Plus-update in een paar stappen

Update WhatsApp Plus is een beetje ingewikkelder dan met andere smartphone-apps. Ontdek nu hoe het te doen en te genieten van nieuwe extra's!

Wie wil naar de nieuwste versie van de afgestemde Boodschappers gebruiken, moet regelmatig bij WhatsApp Plus. Anders laat zoals de naam al doet vermoeden, zijn niet een uitbreiding van een programma door de fabrikant van de populaire communicatie service. Door de onzekere juridische status van WhatsApp wordt niet aangeboden Download Plus uit de Google Play Store - maar met ons! - en valt uit de update functie van de applicatie platform.

Hoe kan WhatsApp Plus upgraden?

In de meeste toepassingen is de Google Play Store-app bewaakt de updates en de update naar de nieuwste versie in één klik. Sterker nog: De onafhankelijke fabrikant levert Geen aparte updatepakketten out. Zo is de actualisering van WhatsApp Plus is niet automatisch met elke versie-update, maar moeten handmatig worden geïnstalleerd door de gebruiker. Om de nieuwste thema's en Co te gebruiken, om opnieuw de aanvraag noodzakelijk is.

Update WhatsApp Plus

Eisen voor het bijwerken van WhatsApp Plus

Met het oog op de Messenger-service bij te werken, moet aan de volgende eisen worden voldaan. Aangezien dit is de applicatie is een Android app, gebruikers nodig hebben om te installeren en een functionele eenheid bijwerken met het juiste besturingssysteem. Daarnaast wordt een stabiele internetverbinding of een PC met toegang tot internet en de juiste mobiele telefoon-interface ofwel vereist. Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan, kan worden bijgewerkt WhatsApp Plus.

Gids WhatsApp Plus-update

Zoals hierboven vermeld, zullen alle updates worden geleverd door de ontwikkelaar van de boodschapper, waardoor de versies reeds geïnstalleerde-to-date. Degenen die willen alle nieuwe thema's en functies te genieten moet u eerst de oude versie te verwijderen en vervolgens de nieuwe versie te installeren. Hoe dit te doen zonder verlies van data, wordt hier uitgelegd.

  1. Stap: Ten eerste moet u Maak een back-up van alle chatgeschiedenissen. Terwijl de Messenger slaat regelmatig alle activiteiten, maar de huidige integriteit alleen gegarandeerd met zelf gecreëerde back-upbestanden.
  2. Stap: Na WhatsApp Plus moet in applicatie Manager worden verwijderd.
  3. Stap: Nu de nieuwe huidige versie van de boodschapper wordt geladen op de smartphone. Dit werkt hetzij via een directe WhatsApp Plus download of APK-bestand is gekopieerd van de pc naar de SD-kaart van de telefoon.
  4. Stap: Vervolgens zal de applicatie met de nieuwe versie nummer worden geïnstalleerd zoals gebruikelijk. Daarna is de chatgeschiedenis van de back-up worden hersteld. Nu WhatsApp wordt bijgewerkt Plus en kan worden gebruikt met alle nieuwe functies.
map
Adblock
detector