Hoe kan de WhatsApp Plus verbergen online status?

Hoe kan de WhatsApp Plus verbergen online status?

Die eerder zijn WhatsApp Plus verbergen online status wilde, moest betalen. nu functie uit te schakelen voor gratis en in het geheim online gaan! Online status en blauwe hakken – deze informatie is een tweesnijdend zwaard voor gebruikers van boodschappers. Als afzender van een bericht, zou men moet weten dat een bericht is ontvangen en gelezen. Is de blauwe hoes, geeft de online status, of ze al hebt kunnen lezen. Voor ontvangers die niet altijd aangenaam. De conclusie continue beschikbaarheid is verbonden met een controlerende functie. WhatsApp Plus verbergen online status Deze inbreuk op de privacy kunnen veel gebruikers niet bieden, en willen hun WhatsApp Plus online status te verbergen. Gelukkig is dit geen enkel probleem in het populaire Messenger kloon.

verberg de vrije WhatsApp Plus online status

Om de online status met WhatsApp Plus te verbergen, moet de laatste versie van de applicatie worden geïnstalleerd. Bij oudere versies zullen niet verdwijnen wanneer de laatste online activiteit vond plaats. Maar het uitschakelen van de real-time online bekijken moest worden geboekt voor een toeslag van 2,49 euro. Degenen die willen om hun privacy te beschermen en volledig gratis op de chat partners, moet de nieuwe WhatsApp Plus downloaden en installeren.

Verborgen online gaan in een paar stappen

Ten eerste, de Messenger opent. Daarna moeten de instellingen van de app te noemen. Afhankelijk van de bestaande instellingen View online status of verbergen is nu online status geselecteerd. de chat-partner kan niet zien nu, wanneer u voor het laatst werden gezien, zelfs als je offline bent. WhatsApp Plus online status verborgen navigatie

  With WhatsApp Plus settings for new look

Geen vinkje zonder haken

Het origineel van de Messenger Service verbergen van bepaalde informatie is ook mogelijk. je hebt uit zowel de online status en de beruchte blauwe haak zijn. Echter, niet zonder verlies voor de gebruiker die gedekt is. Er wordt beschouwd als de “Ik zal je de mijne laten zien, laten zien me nu de jouwe” -principe. Alle gegevens die zijn verborgen voor de andere partij, krijg je niet jezelf te staan. Vreemdgaan is niet van toepassing. Alleen degenen die zijn leesgedrag zichtbaar te maken, wordt beloond met de gelezen kennisgevingen van de gesprekspartner. Niet zo met de uitgebreide versie: U kunt online de status van hun eigen WhatsApp Plus verbergen en zie nog steeds elkaar online zijn of zijn geweest. Hetzelfde geldt voor de leesbevestiging. Zelfs als u het verzenden van de blauwe hacking uit te schakelen, kunt u zien of haar eigen bericht is gelezen. Mits de andere gebruikers toelaat. WhatsApp Plus is in offline charade een stap verder en onderdrukt om de overdracht van de tweede hacking vragen. Dit duidt normaal gesproken als een verzonden bericht is aangekomen. Zo is de illusie van een nooit ontvangen bericht is perfect.

map