WhatsApp werkt niet – hoe kun je het op te lossen?

Wat kunt u doen wanneer het zegt: WhatsApp gaat niet verder? nu meer informatie over de meest voorkomende aandoeningen en problemen op het populaire Messenger-service! WhatsApp is in Duitsland en vele andere landen van de wereld is nog steeds de Messenger-service nummer één. De smartphone app is beschikbaar voor verschillende platformen en besturingssystemen van Apple iPhone op Symbian en BlackBerry tot Windows Phones. Hier kunt u downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android. Met een paar extra stappen kunt u de PC WhatsApp gebruiken. Ondanks alle marktdominantie het komt ook met de Messenger-service uit Santa Clara incidentele storingen. Daarom is in de volgende zelfstudie, de gemeenschappelijke problemen en storingen en oplossingentoegelicht. Maar dit is al verraden: WhatsApp gaat niet verder - er is niet!

WhatsApp niet werkt? Vaak Internet-verbinding is de oorzaak

Zelfs als het gaat om wanbetalingen op WhatsApp nu en dan, deze mislukkingen zijn zo zeldzaam en onderhoudend dat ze niet worden opgemerkt door de meeste gebruikers. WhatsApp niet werkt? In de regel, een verbroken internetverbinding is de reden. de Messenger-service is niet goed werkt, dan is de Controleren van de Internetverbinding de volgende stap. Om dit te doen, controleer dan eerst de netwerkverbinding of de signaalsterkte van het Wi-Fi-verbinding (als je over een draadloos netwerk met het internet). Voor Android smartphones, het pictogram is de rechterbovenhoek, naast de batterij indicator. WhatsApp gaat niet verder Links de WLAN-pictogram, rechts het symbool van mobiele verbinding test: naar Controleer de signaalsterkte kan een site openen met de mobiele browser. Als de site geladen is, wordt de smartphone aangesloten op het internet.

het oplossen van de internetverbinding

Om problemen met de internetverbinding of instellingen van smartphones op te lossen, wordt aanbevolen dat het toestel in een eerste stap weer opnieuw op te starten. Wie gaat naar het netwerk via een draadloze verbinding, kan het probleem proberen ervoor of erna, door uit- en weer van de draadloze verbinding op te lossen. Optioneel is er de Verbinding maken met een ander Wi-Fi-netwerk openen als een andere optie. Als u surfen op het mobiele tarief in het netwerk, moet ervoor zorgen dat het gebruiksgemak enabled "Mobiele data". Om te controleren, kunt u bellen in Android smartphones met een vingerbeweging op het startscherm van boven naar beneden de bijbehorende menu. WhatsApp gaat niet verder Mobiel dataverbruik Evaluatie van de "Mobile data" gebruiksgemak (Android) Is het dan nog: WhatsApp gaat niet verder, er is nog steeds het controleren van de geïnstalleerde versie. Normaal gesproken is de app herinnert automatisch updates. Moet ook geen nieuwe update zijn, blijft als een laatste redmiddel annulering en opnieuw installeren van de app. Tip: Voordat u de app te verwijderen en opnieuw geïnstalleerd, is het raadzaam om te kijken naar de officiële WhatsApp-status Twitter-account. Er storingen en problemen met WhatsApp zal officieel worden gemeld. WhatsApp gaat niet verder Twitter Op de WhatsApp-status Twitter-account (@wa_status) gemeld stoornissen.

map