PS4 Remote Play Android gokken op een smartphone

Vooral wanneer familie of huisgenoten nogmaals op de televisie te blokkeren, is de drang van de PS4 en het spelen van de nieuwste game in te schakelen, maar hebben de neiging om de grootste te zijn. Maar je kan dankzij een speciale versie van PS4 Remote Android Play-supply units met het spel-streaming en kan dus heel comfortabel op uw smartphone of tablet om te spelen - zelfs via controller. Je hoeft alleen de PS4 Remote Play app.

PS4 Remote Android Playniet alleen op de Sony Xperia - het kan heel PS4 Remote gebruik Play op Android zijn. (Foto: editorial)

PS4 Remote Play Android Sony of Sony?

Velen, die al is omgegaan met de kwestie, zich afvragend nu bepaalt de koppeling tussen PS4 en smartphone werkt - en dan ook nog met Controller - eigenlijk alleen op de eigen apparaten van Sony, namelijk Xperia apparaten.

Het probleem in feite: de officiële app uit de Play Store werkt alleen op diezelfde apparaten. Maar er is een officieus voor alle andere Android-telefoons geport versie van het programma. En op zijn beurt, ontvangt u, evenals de originele Sony versie, hier gratis.

Controller aan te sluiten: sparen frustratie!

Maar nu worden we geconfronteerd met een nieuw probleem: De controller maakt geen verbinding via de app met het apparaat zelf. Maar hier is een kleine tijdelijke oplossing. Voordat u de app te starten, sluit de PS4 controller eenvoudig via Bluetooth met je telefoon of tablet. Het werkt als volgt:

  1. Begint Uw PS4 systeem zoals gebruikelijk van de console op de TV en opent de instellingen.
  2. Scroll naar beneden naar de "Device" en selecteer "Bluetooth-apparaten".
  3. In het volgende scherm u alle Bluetooth-apparaten worden getoond, die eerder was aangesloten op het systeem. In de regel zijn dit uw controller.
  4. Selecteert de actieve controllers en schakelt hem uit op het volgende scherm - want je wilt het zo nu verbinden met je smartphone of tablet. De PlayStation moet ingeschakeld blijven.
  5. Dan is de controller om het apparaat aan te sluiten u. Hiervoor moet je de Share-knop en de Home-Butten op hetzelfde moment voor ongeveer vijf seconden vast te houden. De LED begint te knipperen wit wanneer u de pairing-modus hebben bereikt.
  6. Neem nu je Android-toestel en schakelt Bluetooth. Dan kunt u scannen op nieuwe apparaten.
  7. de "Wireless Controller" verschijnt, je getypt op de ingang, zodat beide apparaten zijn aangesloten. U kunt nu bijvoorbeeld uw Android spelletjes te spelen met de controller.
  8. Vervolgens moet je je laadt de PS4 Remote Play-app voor Android-apparaten en geïnstalleerd. volg de instructies en je kunt aan de slag.

sluit PS4 Remote Play Android PS4De PS4 kan worden aangesloten via de gemodificeerde app de Android tool. (Foto: PS4 Remote Play Port App)

Let op: Het punt naar uw smartphone of tablet met de controller aansluit, kunt u weg te laten in dit geval. Dit werkt niet op de app zoals ik al zei toch. En trouwens, heb je al verbonden via Bluetooth met het apparaat van de controller.

Overigens krijg je ook weergegeven een virtuele controller op het scherm dat u kunt gebruiken. Afhankelijk van of uw edge-apparaat of cross-hold, deze virtuele controller heeft een zwarte achtergrond en lijkt semi-transparante grens rechtstreeks op het spel scherm. Dit kan heel lastig voor verschillende games waar je voor het milieu in het achterhoofd houden, als u ten minste één vinger hebben steeds weer op het scherm.

Om deze reden, het is nogal een praktische zaak, om de controller aan te sluiten via Bluetooth met het apparaat, zodat u kunt genieten van ten minste de helft van de volledige PS4 Remote Play Android.

Het probleem van de zaak is zoals gezegd de vertraging die ontstaat door de Bluetooth verbinding tussen de inrichting en besturing. In sommige spellen waar het is niet afhankelijk van snelheid en precisie, maar je kan zeker negeren.

map