Siri werkt niet? Bijvoorbeeld kan Siri activeren

Siri werkt niet? We onthullen wat de gebruiker kan doen als "Hey Siri" als een virtuele assistent op uw eigen iPhone, iPad of iPod touch is niet langer bereid om te praten of het voorbereiden van andere problemen. Meer Siri activeren hieronder!

Siri werkt niet meer sinds de update naar iOS 9?

Communicatie met Siri kan heel handig zijn, bijvoorbeeld om aanwijzingen te vinden, om vragen te beantwoorden, om te bellen om een ​​tafel te reserveren in het restaurant en nog veel meer. Vlak na de update van iOS 7 voor de iPhone te downloaden of iOS 8 naar iOS 9 maar het gebeurt helaas vaak dat Siri werkt niet meer zonder jou gemaakt zelf verandert. De gebruiker moet eerst de Siri instellingen in dit geval.

Siri opnieuw te activeren in de instellingen

Siri heeft daar onder IOS 9 weer geactiveerd, omdat de functie Hey Siri werd automatisch uitgeschakeld na het bijwerken naar IOS. 9 Om Siri weer op de rails te zetten, kan de gebruiker de app Instellingen, geopend waarin generaal en Siri. De assistent kan worden ingeschakeld door schakelkontakten redelijk simpel nu opnieuw. Een aantal vooraf gedefinieerde commando's zijn nodig om ervoor te Siri opnieuw kennis met hun eigen stem en om te voorkomen dat de virtuele assistent reageert op andere stemmen. Zodra de instellingen zijn gecontroleerd en gewijzigd, kan het nuttig zijn om in staat te stellen de nieuwe iPhone of iPad na Siri lanceren.

Siri werkt nietSiri werkt niet? We tonen de oorzaken en oplossingen. (Foto: Apple / Redactie)

Toegang voor Siri moeten worden toegestaan ​​in de uit-stand

Als Hey Siri al in de instellingen is geactiveerd, maar nog steeds niet werkt, moet de gebruiker controleren om te zien of echt alle systeemvereisten wordt voldaan. Siri duurt minstens IOS 8. Derhalve kan de assistent niet worden gebruikt met apparaten die nog lopen onder IOS. 7 Ook moet - met uitzondering van de iPhone 6S - een externe voeding beschikbaar zijn en de toegang worden verleend voor Siri in de uit-stand. De laatste, de gebruiker invoert in de instellingen voor Touch ID & Code-vrij en geactiveerde Siri onder "toestaan ​​dat de blokkerende toestand",

Is het geluid en de draadloze verbinding actief?

Nog een tip: als Siri reageerde, maar niet meer reageert, vinkt u eerst zien of het geluid hoorbaar wordt gedraaid. Soms is het ook gewoon een probleem met het netwerk wanneer Siri vraagt ​​even later opnieuw proberen. In dit geval moet de gebruiker het internet verbinding te controleren. Er kunnen echter problemen aan de andere kant, ondanks de goede eigen draadloze verbinding wanneer Siri probeert te krijgen tot de server van Apple. Als een overbelasting of een fout aanwezig is daar, kan het ook voor Siri geeft geen komen.

vragen Siri taaltest basis in het Engels

Als Siri blijft weigeren hardnekkig om te communiceren, moet de gebruiker weer open de instellingen en maak er het Siri taaltest als in het Engels. Als het goed werkt, is het zeer waarschijnlijk dat dit is een fout die optreedt op sommige apparaten en wordt uitgescheiden in een vroeg iOS-update.

map