annuleren Excel bladbeveiliging: Met deze truc Geht's

annuleren Excel bladbeveiliging: Met deze truc Geht’s

Het wachtwoord van de beschermkap Vergeten? Geen probleem! Deze handleiding laat zien hoe het te gebruiken Excel Beveiliging blad opheffen kan – zelfs zonder de vergeten? Hier blijven maken van slimme en aan de tafel!

Gebruikers kunnen hun tafels met behulp van de beschermkap tegen ongeoorloofde wijzigingen en de prioriteit voor Microsoft Excel 2013 Download te beschermen. Degenen die de functie te gebruiken, moet u het wachtwoord te onthouden of op te schrijven ergens zelf aan de slag op een later tijdstip in het Excel-spreadsheet. Waar je dan weer kunt typen van het wachtwoord, tonen we hieronder. Daarnaast hebben we een manier voor vergeetachtige gebruikers vonden, omver te werpen de beschermkap zonder een wachtwoord.

Excel Beveiliging blad opheffen

Beveiliging blad opheffen Met Excel Password

De eerste variant is alleen interessant voor gebruikers die het wachtwoord klaar. Bijvoorbeeld, als je een tafel bij een collega of vriend met bijbehorende wachtwoord om veranderingen in het te maken. We laten zien waar het wachtwoord wordt gebruikt.

 • Eerst wordt de overeenkomstige Excel-spreadsheet geopend.
 • In de menubalk, de gebruiker klikt op het tabblad controleer dan.
 • Daar zal de bescherming optie vel te annuleren. Deze klikken op de gebruiker en een klein venster wordt geopend.
 • Nu is het wachtwoord is ingevoerd en de tafel weer vrij is om veranderingen aan te brengen.

Excel sheet ontgrendelen met een wachtwoord

Blad Unprotect zonder wachtwoord

Gebruikers die regelmatig gebruik van de beschermkap te maken moet weten dat dit niet echt een betrouwbare bescherming. Zon kan worden geannuleerd bladbeschermer zonder wachtwoord van Excel. Maar men moet niet zelfs hackers of beschikken over IT-vaardigheden. Voor degenen die hun wachtwoord bent vergeten of verloren, wat natuurlijk een zegen. maar wie beheert gevoelige gegevens via Excel, verder te beveiligingsmechanismen moeten werken.

Om een ​​extra hulpmiddel te annuleren nodig

In Excel meestal XML-bestanden worden gebruikt, de Zip-bestanden zijn in type relatief soortgelijke geleden. Daarom worden programma’s gebruikt om zippen en Unzip voor wrikken het wachtwoord. Bijvoorbeeld, kunt u 7-Zip, op basis van deze tool te gebruiken, wordt de werking beschreven:

Excel sheet Unprotect 7-Zip

 • Eerst moet de gebruiker maakt een klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer vervolgens het menu onder de 7-Zip “Openen”.
 • Dan, op het hoogste niveau van de map “xl.” Geselecteerd. Binnen is de “werkbladen” map waar zet bestanden met de naam “sheet1.xml” en “sheet2.xml” etc. zijn te vinden. Het aantal “bladen” is afhankelijk van het aantal vellen.
 • De eerste werkblad wordt uit het programma en opgeslagen als gewenst, b.v. op het bureaublad.

Code veranderen het bestand

Om het Excel-werkblad beveiliging te verwijderen, moet de gebruiker de code te manipuleren.

 • Voor deze, de gebruiker opent dit sheet1.xml bestand met een editor. Dit kan Notepad ++, Wordpad of Windows Kladblok.

Excel sheet Unlock Code

 • In de code salade van de gebruikers nu zoeken met behulp van de toetscombinatie Ctrl + F voor een bepaalde termijn. Wat dit is, is afhankelijk van de versie van Excel.
  • Optie 1: password: Wie vindt dit woord gewist als het gelijkteken de tekst tussen aanhalingstekens zodat eind = “” blijft wachtwoord.
  • Optie 2: Achter een minder dan alstublieft de term sheet bescherming: Hier kan de gebruiker alle records achter de term verwijderd totdat de hoek (groter-dan-teken) weer wordt gesloten, zodat schutvel tussen de twee beugels blijft.
 • Tot slot – en dat geldt voor beide versies – de wijzigingen worden opgeslagen en trok het dossier terug naar het Excel-bestand in 7-Zip.
 • Nu kunt u de Excel-spreadsheet te openen en makkelijk oppikken het Excel-sheet bescherming op het menu, omdat een wachtwoord niet meer wordt gevraagd.
map