Wattpad Account verwijderen: Het is zo makkelijk!

Wattpad Account verwijderen: Het is zo makkelijk!

Wie zijn Verwijder Wattpad rekening wilt hieronder, ontvangt een handleiding over hoe hij verlaat de Bucherwürmer- en auteurs platform betrouwbaar en definitief. Er zijn tal van redenen voor: Misschien is uw eigen creativiteit bij het schrijven verloren is gegaan of is ten onrechte tweemaal ondertekend. We laten zien hoe het werkt, om permanent de Wattpad rekening gaan!

Verwijder Wattpad rekening en vertrokken ze eindelijk de auteurs Platform

Wattpad is een populair platform voor liefhebbers van boeken en schrijvers. De app verenigt aspirant-schrijvers en gretige lezers die willen genieten van hun passie te lezen of te schrijven op de weg. Na het downloaden van de Wattpad toepassing boekenwurmen bladeren door een enorme bibliotheek, het schrijven als een trotse auteurs eigen verhalen, ideeën uit te wisselen in de gemeenschap van de auteurs en geven elkaar tips.

Verwijder Wattpad rekeningVerwijder Wattpad-account: We tonen stap voor stap hoe het werkt.

Wattpad met een enorme selectie van e-books

In 2006 lanceerde platform meer dan twee miljoen auteurs zijn nu geregistreerd en 100.000 verhalen zullen worden geüpload als de nieuwe lectuur dagelijks. Echter, zoals sommige auteurs niet permanent wilt zetten zijn boeken en korte verhalen in het platform of heeft een alternatief voor Wattpad gevonden. Wie besluit de Wattpad eigen account te verwijderen, wordt geconfronteerd met de vraag hoe dit werkt en wat gebeurt er dan met eigen werk.

Wattpad Account verwijderen: Stap voor stap

de Wattpad account verwijdert is online alleen mogelijk in de browser op de PC, niet een smartphone. Ten eerste, de geregistreerde Wattpad gebruiker logt in met zijn paswoord op Wattpad en klikt daarna op hun eigen profielfoto aan de top. Hij opent de Instellingen en scroll naar beneden het raam helemaal naar beneden. In de rechts, wit Sidebar komt hij dicht op de knop rekening. De gebruiker klikt vervolgens op de knop en het heeft nog steeds om het te krijgen met een paar beveiligingsvragen. Daarna wordt de eigen Wattpad account gewist en alle gegevens, boeken en verhalen worden permanent verwijderd. De fans en de stemmen zijn van nature daar. Kijk uit: Wie heeft zijn Wattpad account gewist uit tijdelijke frustratie over writer’s block en wil om het te herstellen, had pech, omdat alle gegevens permanent te eindigen in de eeuwige digitale jachtvelden en er geen herstel mogelijk is.

individuele boeken of verhalen op Wattpad verwijderen

Daarom moet boekenwurmen en auteurs zorgvuldig te overwegen of ze echt wilt u uw eigen Wattpad account te verwijderen. Wie wil het platform blijven, maar, na al kunnen individuele boeken of verhalen op Wattpad verwijderen. Daartoe gaat hij naar de afdeling met een eigen fabrieken en klikt op de rechterkant van het boek titel op de knop met de drie punten. Nog een klik op Verwijderen verhaal en elk verhaal wordt niet langer aangeboden via Wattpad. Hetzelfde effect heeft een wisser naar rechts in de app.

map