Wattpad Inloggen werkt niet? Hulp voor het web en app

Wattpad Inloggen werkt niet? Hulp voor het web en app

Om de e-book portal te gebruiken en de bijbehorende app is een Wattpad Inloggen noodzakelijk. Als de staking tijden, de poort blijft gesloten tot de wereld van boeken! Lees hier hoe je het weer open!

beroemde en aspirant-schrijvers en boekenwurmen worden samengebracht op Wattpad. Het platform biedt haar leden, door het downloaden van de Wattpad toepassing op de verhuizing zijn lezen of schrijven passie om te genieten. Een voorwaarde voor het gebruik van beide uitgangspunten – men moet inschrijven bij de portal.

Wattpad InloggenOplossingen als de Wattpad Inloggen werkt niet

Wattpad ingelogd: Poort naar de digitale bibliotheek

Wattpad is op het platform een ‚Äč‚Äčenorme selectie van boeken van verschillende genres beschikbaar – en gratis. Alles wat de gebruiker moet doen om te kunnen doorbladeren is geregistreerd bij. De registratie kan worden gedaan via de website en de app. De gebruiker hoeft alleen een gebruikersnaam, e-mailadres en een wachtwoord op te geven – klaar. Als alternatief kunt u ook inloggen met zijn Facebook-profiel.

Registreer Inloggen WattpadRegistratie bij Wattpad is een voorwaarde

Wat te doen als u niet kunt inloggen?

Kracht van Wattpad login problemen, zijn er verschillende manieren om het te repareren. Wij bieden oplossingen voor zowel de app en de webversie.

Problemen met inloggen in de Wattpad toepassing

In de eerste plaats dient te worden opgemerkt dat de app aanvankelijk nog steeds worstelen met kleine kinderziektes. De ontwikkelaars van Wattpad al elimineerde de bugs. U moet eerst controleren daarom of u de nieuwste versie van de app op zijn smartphone. Zo niet, dan kan een update misschien vast te stellen de fout bij het inloggen. Anders, deze oplossingen kunnen helpen:

  • Ten eerste moet je onder andere tijden en open en herhaal het login proces, de app gemakkelijk.
  • Heeft de gebruiker in staat om vrij te nemen voor een moment de WLAN niet geholpen. Als bij het draaien van de fout nog steeds bestaat, misschien een ander netwerk lost de bug. Als dat niet werkt, ga je naar het volgende punt.
  • je krijgt niet meer voorbij de Wattpad login, helpt bij omstandigheden die app te verwijderen en vervolgens volledig opnieuw te installeren. U verwijdert de gebruiker navigeert door de instellingen en apps op Wattpad.

Wattpad Inloggen WebsiteInloggen op de website

Meld u aan via de website

Om te bepalen of het is aan de app of uw eigen account, moet je zelfs proberen om in te loggen op de website. Is het niet mogelijk om de problemen met de rekening te hangen. In dit geval is het goed om de steun van Wattpad.

maar er kan worden inloggen problemen die altijd alleen de Wattpad portal te bezoeken, dus maak je de app met gebruikers niet hebben. Wie voelt zich aangesproken moeten deze benaderingen te testen:

  • Browser dicht slechts een keer en heropenen Wattpad.
  • Cache en / of browser cookies leeg.
  • Men moet een andere browser te gebruiken om tijden te vergelijken.
map